Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добро бе од сите можни имиња они Мирса и Љак ли ги нашле? Што е финтава стварно не сфаќам. Направиле македонски филм а ваму имињава...Панкот не е мртов
Филмов ми се допадна нешто поинакво реално. Зборува за распаднат панк бенд кој треба да има свирка во Дебар главниот лик Мирса со девојката и Љак ќе тргнат за да го соберат бендот за свирката. Филмот е супер оценка 7/10
Режисерот е критикуван поради многуте last minute twist што ги дава на филмовите, но мене ми се допадна тоа во овој филм затоа што ги откри сите мотиви.
Филмов е доживљај вреди да се глеа, an artsy GTA http://www.imdb.com/title/tt0780504/
@Srce. Океј се рејџ комиксот, само нареден пат пофино би било да ги ставиш во спојлер, за да не скроламе по триесет вртежи во секунда надолу. Ова е предлог за сите, да остане темата попрегледна![]()
Предлог некој за филмчиња со Сериски убијци ?
Рокенрола ги менува таму ѕвездите, ама еве една интересна. Тарантино, има многу за дискутирање, а чудно, малку сме го дискутирале на форумов, па бујрум во темата ко ќе можиш@Џими. Дај нова ѕвезда во темата ,,ѕвезда на тапет''![]()