RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Во чест на последниот македонски цар. Почивај во мир честити царе. (26.02.1948-13.10.2003)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да бев фан на стар ворс ќе речев нешто од типот на TNX FOR RUINING THE MOST AWESOME THING FOR ME
но не сум така да, couldnt care less али информација си е информација.
па пеер, коа го глеаш онака имаш некој филинг галаксија/вселена а у и кога ќе видиш како е уствари снимано... на една рамка и мрдање со камерата lol
Најдобар филм. Ever.![]()
Филм во режија на Giuseppe Tornatore кој го доби оскарот во 1989 за најдобар странски филм. Носталгичната приказна на Салваторе во ниту еден момент нема да ве остави рамнодушни. Тој веќе возрасен и успешен се враќа во родното место, во местото каде расте и каде ги има најубавите спомени за да се збогува со својот пријател. Нема да се задржувам на содржината само ќе кажам дека не знам колку пати се наежив додека го гледав. Филм кој ќе ве маѓепса, кој ќе ви предизвика носталгично чуство за некое поминато време, емоции, ќе ве наежи, натажи...сето тоа пропратено со прекрасната музика на Ennio Morricone. Оцена 10.
На некои тоа не им е јако.па во тоа е јакото... со една рамка ти дава филинг на галаксија/вселена.
Џеки Чен и Курт расел ми фалат во екипава уште. Другото се е урнебес.Овој пат се собраа сите тепачи, најјаќиот е третиот од доздоле...
http://www.imdb.com/title/tt1764651/
п.с. И да сакаш некој, неможеш да додадеш....![]()
Џеки Чен и Курт расел ми фалат во екипава уште. Другото се е урнебес.
Pozdrav do IoSono i negovoto drustvo na "sakame da jademe, bez predhodno da gledame filmovi", so ocenkata 7.5 za Real Steel na imdb.