Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.738
да бев фан на стар ворс ќе речев нешто од типот на TNX FOR RUINING THE MOST AWESOME THING FOR ME

но не сум така да, couldnt care less али информација си е информација.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.943
Поени од реакции
7.055
Очекувајќи го TF3 во Рамстор вечерва си го гледав TF1 на BDRip иако на лаптоп ама сликата :rolleyes: Кое уживање човече, кои ефекти, музика во позадина, едноставно I love it TF and Michael Bay :vozbud:

G

_Ghost_

Гостин
да бев фан на стар ворс ќе речев нешто од типот на TNX FOR RUINING THE MOST AWESOME THING FOR ME

но не сум така да, couldnt care less али информација си е информација.
Хех, зошто ruining? (пример, ако си бил фан)
Можи не знаеме со какви ли не средства се служеле во 70тите и 80тите за снимање на "специјални ефекти". :)
Мене па спротивно, сум голем фан и баш убаво ми е да дознаам колку што е можно повеќе за и околу Star Wars.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.738
па пеер, коа го глеаш онака имаш некој филинг галаксија/вселена а у и кога ќе видиш како е уствари снимано... на една рамка и мрдање со камерата lol

G

_Ghost_

Гостин
Фанови на Back to the future, не читајте да не случајно ви се уништи нешто од детството:icon_lol:

За Back to the future биле користени 3 Делоријани, една накитена со Се она што го гледаме во филмот, втората за снимање на некои брзински сцени, а третата исклучиво за сцените внатре во колата.
А првичната замисла била временската машина да биде фрижидер :pos::pos:

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
па пеер, коа го глеаш онака имаш некој филинг галаксија/вселена а у и кога ќе видиш како е уствари снимано... на една рамка и мрдање со камерата lol
па во тоа е јакото... со една рамка ти дава филинг на галаксија/вселена.

Kajgana Shop

На врв Bottom