Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ако веќе ја менуваа Фокс, барем за некоја поасолна да ја заменеа.

Стварно оваа е ептен грда :) Какви женски можат да се најдат, оваа ја најдоа. А бтв нема ли нешто најава за премиера и кај нас? Првите два дела во Рамстор ги даваја колку шо памтам и тоа првиот на денот на премиерата во САД, а вториот со задоцнување од една недела.
Дај од женските ваши една слика, чисто информативно да ги видам.
Знаете дека девојкава е ангел на Викторијас Сикрет?
Знаете дека дечко и е најубавиот маж на планетава?

И шо менува дека е ангел на Викторијас Сикрет ? Или пак дека дечко е бил убав ? Мене лично не ме бендисува.

У нареден филм Шиа ЛеБеф(или како и да е) ќе раскине со ова новава, и ќе и се врати на старата љубов бла бла бла бла.
Малце да шпекулираме.

Иначе оваа не е bad, али Фокс ми е боље некако.

Jao, аргументот во однос на глумата, дошла директ од писта на Викторија Сикрет..

чек, вие озбилно планирате да си го трошите времето на тотаци како Трансформерс?

чек, вие озбилно планирате да си го трошите времето на тотаци како Трансформерс?

Aма и модава поти веќе..

Извадок од прирачник за тапчовци; член 69: Блокбастерите не се богохулие!
Гледајте ги без грижа на совеста, иако хипстерите ќе ве исмеваат. wot 28:15

I, for one, гледам блокбастери. Многу. Скоро сите. Го гледав првиот, ќе го гледам и вториот и новиот, само на убава снимка, и не се страмувам.

Aма и модава поти веќе..

I, for one, гледам блокбастери. Многу. Скоро сите. Го гледав првиот, ќе го гледам и вториот и новиот, само на убава снимка, и не се страмувам.
I see.
За мене важеше за човек со добар вкус. Why did you go to the dark side? :(
Meh, не сум машко, не се палам на коли, тоа е вајда.

Дај од женските ваши една слика, чисто информативно да ги видам.
Знаете дека девојкава е ангел на Викторијас Сикрет?
Знаете дека дечко и е најубавиот маж на планетава?

Абе шо сака нека е и ѓаволица ако сака нека е и каков сака маж нека има шо е грда, грда е

wenn5305253.jpg

52560399Rosie-Huntington-Whiteley.jpg

Па било која од овие е подобра од оваа :)

Aма и модава поти веќе..

Сите да ги гледаш. :D и Фаст енд Фјуриуз 5-те дела, и овој новиот со Хју Џекмен, со роботите-боксери. Тој обавезно. :p

Сите да ги гледаш. :D и Фаст енд Фјуриуз 5-те дела, и овој новиот со Хју Џекмен, со роботите-боксери. Тој обавезно. :p

Гледани fast and furious, освен новиот, петиот, го чекав барем како двдрипче и еве не сум проверил, а Хју Џекмен не го испуштам бе брат! Модерна верзија на Raging Bull, Cinderella Man, Million dollar baby и слични. Технологијата иде напред, досадно е веќе да гледаме како се маваат луѓе!

Не сериозно, блокбастерите обично се ориентираат околу ефекти и секси луѓе. Јас како копиљ почнав со блокбастери не со инди филмчиња. Нема ништо страшно во вакви за опуштање мозок. Како што реков, гледам и не ми е страм! :)

Њот, дај жити све... Сите кои лаете демек филм треба да те учи нешто или треба да е темен о без нокакви ефекти, очигледно сте ја пропуштиле поентата на филмовите.

Гледајте го Чарли Чаплин или некој од 1912 без звук, затоа што колку повеќе луѓе не гледаат некој филм толку повеќе е јак за вас хард-кор масата. Исти се сите кои и слушате некои анонимус бендови, и демек “еве пази ми го вкусот“. И не само ова, еден филм не ви се допаѓа и автоматски е глуп, еве пазете ја Дарлинг, се пали на Инсепшн, а Трансформери не чинел, зборење за и од инает. Еден вкус што имаш ти, чудо големо тоа.

Од каде знаете вие дека за убавина ја зеле? Нема врска тоа, сигурно има причина поради која се разликува од другите, можеби прифатила да извади цицка во некој скок каде што Мегатрон ги брка. А пак Меган Фокс една глума што имаше... во глава ме удираше секогаш со глумата. Финтава е што секој филм го споредувате со некој Х филм кој ви оставил супер добар впечаток, е не оди тоа така, не може Прстен со Господар на Прстените да се спореде, или Шрек 2 со Роко ќе те ебе во гз 2.

Како што не може сите да се за Реал така не сите имаат исти вкус за филмови, ама ова што ја терате е некоја си мода, колку по дарк филмот, толку по јак или пак по “неразбирлив“ за другите.
--- надополнето: Jun 28, 2011 11:15 PM ---
Гледани fast and furious, освен новиот, петиот, го чекав барем како двдрипче и еве не сум проверил, а Хју Џекмен не го испуштам бе брат! Модерна верзија на Raging Bull, Cinderella Man, Million dollar baby и слични. Технологијата иде напред, досадно е веќе да гледаме како се маваат луѓе!

Не сериозно, блокбастерите обично се ориентираат околу ефекти и секси луѓе. Јас како копиљ почнав со блокбастери не со инди филмчиња. Нема ништо страшно во вакви за опуштање мозок. Како што реков, гледам и не ми е страм! :)

Жално е човек и да помисли на срам при гледање на блокбастери, срам од што жити све. Сакам искрен одговор, срам од што? Дека Дарлинг ке те исмејува?

Еее до кај стигнавте и гледањето филмови го направивте уметност.. Ебави совршените..:confused:

А бе (и) ја пораснав (како и многумина) со оние карате/акциони (Б) филмчиња од 80-тите (ејјј порано, ќе отидеш у видеотека ќе видиш неколку реда - КАРАТЕ, ме фаќа носталгија одма :)), па тоа нема никаква врска со тоа какви филмови глеам денеска. :)
А блокбастериве денешни се повеќе за оттупување мозок него за опуштање, за опуштање ќе симнам некоја Ричард Прајор комедија на пр., не овие со еден куп компј. ефекти и содржина што ми го навредува ај-кју-то колкав(о) и да (ми) е :p.

wot you fake hipster, you. :)
--- надополнето: Jun 28, 2011 11:32 PM ---
Еее до кај стигнавте и гледањето филмови го направивте уметност.. Ебави совршените..:confused:

Мислиш, ебави хипстерите :D.

Не бе, вие сакате да изигравате интелегентна маса, а сите заедно немате прочитано 50 романи. :p

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom