Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.337
Поени од реакции
30.691
real eyes realize real lies :D

lol јk, чекав неколку рецензии да знам дали вреди за повеќе или гигаипол. Meне ми го продаде Појол со рецензијата му, и колку и да е лош, ако е 6ка - ќе го гледам. Ама ти си грешна пред Госпо. Рековме во добро и во лошо.. а сеа ме шиткаш.
Кога воа? Пијана да не бев? Не памтам :ROFLMAO:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Еве една статија за новото продолжение на Трансформери. Рози Хантингтон била лоша глумица. Ма неее, она не е ни глумица :rolleyes:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Еве една статија за новото продолжение на Трансформери. Рози Хантингтон била лоша глумица. Ма неее, она не е ни глумица :rolleyes:
Ич не ме чудит. Овај кретенов Мајкл Беј значи е најголемата комерцијала моментално. Кул ефекти + вакви мифки = миљарди долари изваени од американски дебили шо се палет на ваков шунд.

P.S.
"That shit is emptier than a Michael Bay joint" - Хенк Муди за боксерска вреќа. :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Ако веќе ја менуваа Фокс, барем за некоја поасолна да ја заменеа.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.955
Поени од реакции
7.074
Стварно оваа е ептен грда :) Какви женски можат да се најдат, оваа ја најдоа. А бтв нема ли нешто најава за премиера и кај нас? Првите два дела во Рамстор ги даваја колку шо памтам и тоа првиот на денот на премиерата во САД, а вториот со задоцнување од една недела.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Ако веќе ја менуваа Фокс, барем за некоја поасолна да ја заменеа.

Стварно оваа е ептен грда :) Какви женски можат да се најдат, оваа ја најдоа. А бтв нема ли нешто најава за премиера и кај нас? Првите два дела во Рамстор ги даваја колку шо памтам и тоа првиот на денот на премиерата во САД, а вториот со задоцнување од една недела.
Дај од женските ваши една слика, чисто информативно да ги видам.
Знаете дека девојкава е ангел на Викторијас Сикрет?
Знаете дека дечко и е најубавиот маж на планетава?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
И шо менува дека е ангел на Викторијас Сикрет ? Или пак дека дечко е бил убав ? Мене лично не ме бендисува.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
У нареден филм Шиа ЛеБеф(или како и да е) ќе раскине со ова новава, и ќе и се врати на старата љубов бла бла бла бла.
Малце да шпекулираме.

Иначе оваа не е bad, али Фокс ми е боље некако.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
Jao, аргументот во однос на глумата, дошла директ од писта на Викторија Сикрет..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.337
Поени од реакции
30.691
чек, вие озбилно планирате да си го трошите времето на тотаци како Трансформерс?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
чек, вие озбилно планирате да си го трошите времето на тотаци како Трансформерс?
Aма и модава поти веќе..

Извадок од прирачник за тапчовци; член 69: Блокбастерите не се богохулие!
Гледајте ги без грижа на совеста, иако хипстерите ќе ве исмеваат. wot 28:15

I, for one, гледам блокбастери. Многу. Скоро сите. Го гледав првиот, ќе го гледам и вториот и новиот, само на убава снимка, и не се страмувам.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.337
Поени од реакции
30.691
Aма и модава поти веќе..

I, for one, гледам блокбастери. Многу. Скоро сите. Го гледав првиот, ќе го гледам и вториот и новиот, само на убава снимка, и не се страмувам.
I see.
За мене важеше за човек со добар вкус. Why did you go to the dark side? :(
Meh, не сум машко, не се палам на коли, тоа е вајда.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.955
Поени од реакции
7.074
Дај од женските ваши една слика, чисто информативно да ги видам.
Знаете дека девојкава е ангел на Викторијас Сикрет?
Знаете дека дечко и е најубавиот маж на планетава?
Абе шо сака нека е и ѓаволица ако сака нека е и каков сака маж нека има шо е грда, грда е

Па било која од овие е подобра од оваа :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Aма и модава поти веќе..

Сите да ги гледаш. :D и Фаст енд Фјуриуз 5-те дела, и овој новиот со Хју Џекмен, со роботите-боксери. Тој обавезно. :p

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.668
Поени од реакции
34.124
Сите да ги гледаш. :D и Фаст енд Фјуриуз 5-те дела, и овој новиот со Хју Џекмен, со роботите-боксери. Тој обавезно. :p
Гледани fast and furious, освен новиот, петиот, го чекав барем како двдрипче и еве не сум проверил, а Хју Џекмен не го испуштам бе брат! Модерна верзија на Raging Bull, Cinderella Man, Million dollar baby и слични. Технологијата иде напред, досадно е веќе да гледаме како се маваат луѓе!

Не сериозно, блокбастерите обично се ориентираат околу ефекти и секси луѓе. Јас како копиљ почнав со блокбастери не со инди филмчиња. Нема ништо страшно во вакви за опуштање мозок. Како што реков, гледам и не ми е страм! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom