Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога сме веќе кај комедиите иако е малце офтопик затоа што местото и е во серии ,сепак како Onlу for fools and horses што ме има насмеано,ништо друго неможе да ме насмее.
да не навлегуваме премногу оф топик али серијата е супер"Seinfeld" си ја гледал?На nova ја даваа порано и тоа два пати ја свртеа, а бе дома сите сме се газеле од смеење, толку смешни ликови и ситуации, ја не знам...
Friends е само бледа копија на Сајнфилд.
Ил Мостро е прејака комедија, Роберто Бенини е ѕвер. На филмот колку што се сеќавам му фали квалитет во смисла на камера, звук итн... изгледа дека е многу нискобуџетно остварување, ама филмот е лудница.Е и ја би рекла за Животот е убав дека е филмиште, али исто и за овој филм. Мене лично не ми прави проблем тоа што е комедија.
Ил Мостро е прејака комедија, Роберто Бенини е ѕвер. На филмот колку што се сеќавам му фали квалитет во смисла на камера, звук итн... изгледа дека е многу нискобуџетно остварување, ама филмот е лудница.
ако ги имаш гледано овие два филмој јас карлович нема да се викамE за овие два ќе се согласам, одличен избор![]()
Бетмен е дело на Нолан кој е најпреценетиот режисер. Do the math.
Јас не сметам дека Нолан е преценет режисер. Има страшна умешност да направи блокбастер, а за тоа треба да те бива. Знае да искористи буџет и да ги врати парите во каса. Инсепшн мене не ме воодушеви нешто многу,но не можам да речам дека филмот е лошо направен. Ама затоа за Dark Knight, секоја чест, одличен кастинг, одлична идеја и екранизација.
да, морам да признаам дека и јас сум воодушевена од The Dark Night Посебно глумата на Хит, но зарем е подобар од Fight Club, The Green Mile, Matrix?
E за овие два ќе се согласам, одличен избор![]()
Од кај знаеш дека ги нема гледано, имаш кристална кугла?ако ги имаш гледано овие два филмој јас карлович нема да се викам
За бетмениве не се слагам, ако на некој заслужува да му биде вратен овој филм тогаш тоа е Тим Бартон, просто човеков е роден за филмов. Голема грешка направија самите продуценти кога сакаа да го направат пореален, бетмен нека си остане херој на децата и на сите оние кои се сеуште деца во душата, вака само направија да изгледаат глупаво. А што е уште полошо, особено глупо изгледаше и Кристијан Бејл кој мораше да го имитира Бетмен гласот во филм кој претендира да биде сериозна драма - трилер, да не зборам за изгледот на Two Face и особено не ми се допадна тоа што го сменија сценариото околу биографијата на ликовите пошто претходно си бев навикнат на стариот Бетмен серијал.Јас не сметам дека Нолан е преценет режисер. Има страшна умешност да направи блокбастер, а за тоа треба да те бива. Знае да искористи буџет и да ги врати парите во каса. Инсепшн мене не ме воодушеви нешто многу,но не можам да речам дека филмот е лошо направен. Ама затоа за Dark Knight, секоја чест, одличен кастинг, одлична идеја и екранизација.