Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Одвај чекам да излезе филмов.

Член си од 2006 на форумов и би требало да знаеш дека на подфорумов не се отвора тема за секој филм посебно. Сега ти го преместив мислењето овде, за друг пат, бери памет.:star:

Член си од 2006 на форумов и би требало да знаеш дека на подфорумов не се отвора тема за секој филм посебно. Сега ти го преместив мислењето овде, за друг пат, бери памет.:star:

Пријателе никад не сум постирал на овој подфорум така да не ни знаев дека има такво правило. Биди ми со здравје!

Индиски филм: МИКС од Матрикс, Терминатор, Трансформерс... (Endhiran)

Endhrian (2010) е индиски турлитава филм со микс од Матрикс, Терминатор, Трансформерс и кој знае уште кој супер херои на едно место. Жива комедија е, вреди да се гледа, на IMDb 7.2 (оценка), тешка акција (фантазија).
Индиска акција и све е могуче (бандини бе батака) :pos:
Smiley-India.gif

IMDb
Trailer:

Прегледај го приврзокот 39812

Не знам дали е добар или лош филм, ама дефинитивно е тензичен во поголемиот дел од времето.
Наназад мислам некој имаше дадено рецензија, но еве и една од мене.
Станува збор за млада девојка - писателка која ќе отиде во една куќичка за да ја пишува својата нова книга. Меѓутоа наместо да ја напише новата книга,
таа е силувана и измачувана од 5 мажи кои мислат дека умрела. Една година подоцна таа ќе се врати по својата одмазда.

Вреди да се гледа, меѓутоа 8/10 е доволно за филмов мислам:)

Ahahahaha, 2ka maksimum. Idiotski film. 8ka be alo, hahaha.

Pred nekoj den go gledav Candy so Heath Ledger i bev onaka premnogu zelen za drama, kvalitetna drama, mi legna na srce. Sekoja cest na glumata, dopirliva prikazna, znaci na mesto film. Ne mi se pisuva mnogu so latinicava, ama kolku za komparacija da vidi Gladius sto e 8ka film. Duri i na ovoj mu e premnogu ama go stavam vo Requiem for a Dream i Trainspotting, ne samo radi istata obrabotuvana tematika, tuku onaka deka te tera da se zamislis.

Ajde poz.

Дај препорачајте некој филм како LOTR.

Овој, прекрасна фантазија, неправедно заборавен :

Krull 1983

Нека не те одвраќа тоа што има само 5.8 на ИМДБ, би требало барем 7 да има

Endhrian (2010) е индиски турлитава филм со микс од Матрикс, Терминатор, Трансформерс и кој знае уште кој супер херои на едно место. Жива комедија е, вреди да се гледа, на IMDb 7.2 (оценка), тешка акција (фантазија).
Индиска акција и све е могуче (бандини бе батака) :pos:
На Англиски се вика Robot :)
Го гледав трејлерот пред некој ден, како и првиот 10-минутен дел.
Филмот е страшен. :vozbud:

На Англиски се вика Robot :)
Го гледав трејлерот пред некој ден, како и првиот 10-минутен дел.
Филмот е страшен. :vozbud:

Најскапиот индиски филм некогаш направен, и тоа доста добро направен.

Ги има сите предуслови за одлична акција - скапи ефекти, кретенска приказна, дебилни дијалози и жешки актерки во главна улога.

Најскапиот индиски филм некогаш направен, и тоа доста добро направен.

Ги има сите предуслови за одлична акција - скапи ефекти, кретенска приказна, дебилни дијалози и жешки актерки во главна улога.
Скапи ефекти пошто некој ги собрал парите, кретенска приказна - дебилна сцена :kez:, дијалозите како за деца од три години, жешка актерка (само една видов у цел филм).

Го гледав само 10-тина минути, со Руска синхронизација. Не го препорачувам.

Фала на сите за препораките. (сеуште неам зеленки у пм)

Ај брз одговор.

Дали да се симне The king's speech од zamunda, скринер има само ми се чини.

(ако не смее вакви прашања, модератори бришете и одговорете ми преку ПП)

Фала на сите за препораките. (сеуште неам зеленки у пм)

Ај брз одговор.

Дали да се симне The king's speech од zamunda, скринер има само ми се чини.

(ако не смее вакви прашања, модератори бришете и одговорете ми преку ПП)
Го симнав, има убава слика за на PC. :)

Последен го гледав Hostel интересен филм ви го препорачувам на сите

Тројца другари шетат низ светот и во Амстердам еден тип ќе им препорача да одат у Словачка, и там почнува забавата или пеколо как сакате :)
Нема да зажалате ак го слегнате, интересно филмче од мене има 8/10.
Ја овој филм ни на најголемите непријатели не би им го препорачал, а не па на нормални луѓе. Ваква бљувотина ретко се среќава... Едино слушам србиве со "Српски филм" успеале да го надминат "филмов".

Т.е, би им го препорачал да ја гледаат само првата половина од филмот. Втората - :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom