Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве поздравам со iwdrm ако?
Ако.
Еј, јас имам правено вакви. Последното сепак мислам дека го немам направено.
9XxTxd5.gif

Project Alamanac
1eJdc97.gif

The Face of Another
uZPEIuC.gif

Cashback
N9GR18S.gif

Game of Thrones
uhkWPrM.gif

Drive

Ant-Man zabavno filmche, moram da bidam iskren deka ocekuvav mnogu povekje, ne znam zosto bev tolku hajpnat ali kako i da e, ne sum razocaran. Imase interesni momenti ali onoj Meksikanecot me iskina so raskazuvanjeto, imam drugar sto isto raskazuva, i koga ke ti kazuva nesto sto mu se desilo e kako da go slusas Lynch kaj ti kazuva nova ideja za film :D

Еј, јас имам правено вакви. Последното сепак мислам дека го немам направено.
9XxTxd5.gif

Project Alamanac
1eJdc97.gif

The Face of Another
uZPEIuC.gif

Cashback
N9GR18S.gif

Game of Thrones
uhkWPrM.gif

Drive

Arno ai prestanal, inace samo za trudot ce trebase da Te falimme, ne I za krajniot rez.

Си подранил со листичето малку, ама добро е
Што се тиче мене, јас за тој период немам листиче, го имам само ова :love:
Ова секако ќе оди на репертоар. Не се сеќам да по гледање на некој друг филм сум се осеќал така убаво како по гледање на овој. :love:

Го глеаше некој Meru? Филмот бил way way бољи од Everest а разработува иста тематика. Го симнав во 1080, се надевам на уживање на екстериерите!

П.С Експериментот ме измачи скроз, очекував нешто mindfuck оно докудрама, океј е информативно, али некако не можев да го поднесам главниот (n)

На факултет. Упишав постдипломски и Иво Трајков ми е професор, па денес ни го пушташе филмот :)
Сериозно ме интересира зошто толку малку беше на репертоар филмот? Ептен сакам да го гледам... нешто во Кинотека да се дава или било кај негде, срамота е ова македонски филм само две недели беше на репертоар во Милениум, на никое друго кино.

На факултет. Упишав постдипломски и Иво Трајков ми е професор, па денес ни го пушташе филмот :)
Укради му една копија некако. :P

Сериозно ме интересира зошто толку малку беше на репертоар филмот? Ептен сакам да го гледам... нешто во Кинотека да се дава или било кај негде, срамота е ова македонски филм само две недели беше на репертоар во Милениум, на никое друго кино.
затоа што немаше добра реклама, за да привлече народ. Јас кога бев првите денови, едвај 10 човека се собраа во кино. А филмот е бонбона, на 3, 4 место ми е од нашиве филмови.

Сега што игра Збор, иста проблематика, слаба скоро никаква реклама и едвај 10 човека во сала. Ама затоа ко Стар Ворс игра, цел град е со билборди и плакати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom