Немам одамна пишано на темите за филм ама сега има една мака па ако може или некој ако знае да ми каже наслов за еден филм

но проблемот е што филмот го немам гледано и ми беше даден како предлог да го гледам така да за сите предлози никогаш не голедам трејлер или само мал дел оти цел филм ти го откриваат така да за филмот што го барам многу малку знам

освен дека на стартот се работи нешто како да одат на пат по се изгледа мајка и дете и му се распува возилото во некоја пустелија на некоја раскрсница и тука ги киднапира некој и цело време ги држи заклучени и врзани За жал само толку видов од трејлерот и насловот беше нешто во стилот заклучени врзани итн..Би требало да е трилер филмот уствари гарант е трилер и тоа не многу стар една до две години брав секаде не можам да го најдам односно не му текнува на името па ако некој нешто слично гледал би му бил благодарен да ми го каже насловот и се разбира дали вреди да го гледам оти баѓи време го барам ...
ps.не знам дали ова е дозволено на темата оти претходно коментирав само ан предлози и последен гледан филм а тука по слабо ако ги прекршив правилата извинете