Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дечку некој филм Second World War да препорачате.Освен Letters from Iwo Jima,Pearl Harbour,Saving Privat Ryan.
Enemy at the gates, многу добар филм за битката за Сталинград, особено ако ти се допаѓаат филмовите со снајперисти.

Сигурно си ги гледал Шиндлеровата листа и Пијанист?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Enemy at the gates, многу добар филм за битката за Сталинград, особено ако ти се допаѓаат филмовите со снајперисти.

Сигурно си ги гледал Шиндлеровата листа и Пијанист?

Трите филма ми се глеани и стварно Good Choise (y)Како и да е утре ќе ги гледам двата предлога на другиве членови што ме цитираа.Фала

Дечку некој филм Second World War да препорачате.Освен Letters from Iwo Jima,Pearl Harbour,Saving Privat Ryan.
Види тука што не ти е гледано:

The Longest Day препорака од мене.

Band of Brothers и The Pacific. Мини серии се ама гледај ги, ќе се мрднеш колку се добро направени.

Кажи нешто што имаш гледано да ти кажеме слични. Да не нагаѓаме во празно, филмови од 1990 наваму има колку сакаш...

Абе ти ли си тој шо иде тука секој месец и бара мајндфак предлози? :D Се ти имаме дадено веќе ако си тој

И секогаш ти викам на гугл да бараш similar movies to [movie]

mr brooks, wrecked, jacob's ladder, the conffesion (mini serija, saatipol vkupno)

Дајте филмчиња понови љубовни онака со малце подлабока приказна. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom