Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.291
- Поени од реакции
- 63.488
Само Кајзер Созе, останатите се лопови, ништо страшно.Се сметаат за негативци тие од usual suspects, clockwork, american psycho ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Кајзер Созе, останатите се лопови, ништо страшно.Се сметаат за негативци тие од usual suspects, clockwork, american psycho ?
Layer Cake ми доаѓа прв на памет од таквите....А има филм во кој што главен лик е негативец?
Clockwork дефинитивно негативци....а и Псајхото истоСамо Кајзер Созе, останатите се лопови, ништо страшно.

Псајхото имаше каква таква причина за тоа што го прави за разлика од портокаловиве (иако и овие имаа причина али овие ми се понегатив-честиLayer Cake ми доаѓа прв на памет од таквите....
--- надополнето: 5 декември 2012 во 18:41 ---
Clockwork дефинитивно негативци....а и Псајхото исто![]()
)zodiac, law abiding citizen ако случајно ги немаш гледаноАјде некој да препорача добар крими трилер а може и нешто ко црна комедија...последен интересен филм што гледав пак јас беше The Imposter.
Зошто само христијаните се замараат со истерувањa и глупости, муслиманите тоа го решаваат по кратка постапка: сечи главата...Зошто нема филмови со истерувачи на ѓаволи,а да се муслимани?
Се се е тоа со библии,крстови?))

Ајде некој да препорача добар крими трилер а може и нешто ко црна комедија...последен интересен филм што гледав пак јас беше The Imposter.

Ајде некој да препорача добар крими трилер а може и нешто ко црна комедија...последен интересен филм што гледав пак јас беше The Imposter.
Така да ова comedy што му го пишува кај жанрот може е за смеата која настапува откако ќе ти спласнат впечатоците.Сега ќе го гледам пакIn Bruges, многу зезнат црн хумор![]()
Фала на потсетувањето...Сега ќе го гледам пакФала на потсетувањето...