Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
- Локација
- Somewhere in Midland
Одличен краток филм направен од само едно лице, Калеб Лечовски. Има потрошено 7 месеци за овој проект.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одличен краток филм направен од само едно лице, Калеб Лечовски. Има потрошено 7 месеци за овој проект.
Аспољутно, се даваат за најдобра улога а не за популарност. И мене ми е криво Нортон што нема ама тоа е, не му се погодило...Django
A nitu Leonardo ne e za oskar, poveke deka sakate covekot da ja poseduva legurava, negosto da ja zasluzi. Ne deka dosega ne ja zasluzil, ama ovojpat ne e takov.. pat?
Смени профил џоа фраер и цел ден го нема да се појави на Филм и ТВ. ФуфкаCold Breath ама врти сучи пак го имаш Ането на аватар.
Внуците мои нема да веруваат дека имало време кога некој на форумов немал аватар со Ането.
Биг лајк.Another Earth / Mike Cahill [2011]![]()
Оценка: 9 од 10 (обожувам филмови во кои на прво место е сензибилитетот, а уште повеќе филмови во кои истиот тој сензибилитет е меланхолија))
argo, cloud atlas, lincoln, 7 psychos, safety not guaranteed, django unchained, sleepwalk with me, les miserables...многу имаse cudam kolku golemi sranja proizvede holiwood ovaa godina ,skoro site filmovi se kopiraat eden so drug nemajki nikakva ideja nikakov inovitet nesto novo e toa go nema se rimejk na stari filmovi ekraniziacija na knigi bezmisleni prodolzenija na prekrasnite prethodni filmovi do kade ke tera ova ne znam
уше тоа фали
некоја ретардирана пародија од филмовите ваљда
plot: After a stint in a psychiatric hospital, a young woman returns to the house where her father killed the entire cast of The Artist during his exorcism
lol