Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ката ме изненади во Total Recall.....ако се потрудела знаела и да одглуми асално, не само газот да и биде во преден план цело време.

Бенисио Дел Торо во Savages, madafaka of the year. Џон Траволта, pussy of the year.

А бе ти си опериран од емоции, затоа не можеш да сконташ. Cinema Paradiso е чиста 10-ка, се друго е навреда.

Го гледав Притаен Тигар , Скриен ЗМАЈ за викендов. Доста интересно филмче, па арно напраиле што му дале оскар , шо .

Туку ме изненади бе сценета кога се бореа овој Црниот Ветар ли како се викаше со главната хероина , као демек се бореа , се тепаа , и од едно време љубав се роди , и шо да видам следниот кадар
оп , типацов руката ја спуштил у гаќите на женскава
Еееј си викам , и Кина напредува мајка му стара .

Го гледав Притаен Тигар , Скриен ЗМАЈ за викендов. Доста интересно филмче, па арно напраиле што му дале оскар , шо .

Туку ме изненади бе сценета кога се бореа овој Црниот Ветар ли како се викаше со главната хероина , као демек се бореа , се тепаа , и од едно време љубав се роди , и шо да видам следниот кадар
оп , типацов руката ја спуштил у гаќите на женскава
Еееј си викам , и Кина напредува мајка му стара .
next->Hero (2002), House of Flying Daggers (2004)
од ист режисер, заслужи и овој оскар да му дадат барем еден за овие 2 филма

Она што ме излуди во Бетмен, беше моментот што од 10 можни тепачки во сите имаше најмалце по 5 наоружани, ( од 15 можни) кои за тие 10 секунди додека бетмен ги дробеше, не успеаа да пукнат ни еден единствен куршум, па после тоа авионот или што и да беше бет-плејн, кога се спушти ниско и леташе над колите кои ги земаа бандитите, онака се усмеруваат топовите кои беа вградени на нив и верувале или не успеаа од 1 метар да го промашат, буквално 1 метар над нив леташе! 3 пати по ред промашија нешто што е над 10 метри во дијаметар!

Па да не збора кога се судрија џандарите со битангите на улицата, пукаат топовите од колите, ид од толпа од едно 2000 + џандари, им гаѓаат 2 метра пред нозе :icon_lol: па историскиот момент, кога седиш затворен толку време без храна и вода, искачаш надвор и идеш да се тепаш, - гинеш, и тоа еден куп џандари, како ништо да не било, онака искачаат од под земја, и идат да се тепаат, идеално чисти униформи нема гајле бе проблем ли е.

YEA RIGHT!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom