Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, се мислев да уфрлам некој коментар за Јонзе ама си реков дека е to soon. Пошто сега знам дека дека не чита и целиот е

images

To soon? :sneaky:

http://www.imdb.com/title/tt1930315/
Ne e spojler, licno mislenje, mislam deka devojceto na kraj umira. Mara isto se banira radi cyberbullying, ergo Mara e devojce.
:D

Seriozno sega, vredi filmov? :D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter > вреди да се погледне солидна забава - акционите сцени и специјалните фекти, се фантастично направени.

П.С. Повеќе акција него хорор.

Spiderman igrata bese bolje od filmov.. Los, 4ka.
Inaku Premium Rush e dobar, dosta zabavno filmce, lesno leta vremeto. 6ka.

next->Hero (2002), House of Flying Daggers (2004)
од ист режисер, заслужи и овој оскар да му дадат барем еден за овие 2 филма

Фала ти многу што ме цитираше да ми ги препорачаш овие ремек дела од азиската филмска кујна.
Ми го направија поднослив овој тежок викенд за мене, и ако се додаде дека го гледав и Oldboy плус ... :cuc:

Поеќе ми се допадна Hero , во секој случај . Страшен пакет , од боите во филмот , борбите , саундтракот да не зборам
hero-10.jpg

House of Flying Deggers само што го догледав , одличен филм исто , со љубовна тематика и борби какви само азијците може да направат.

Spiderman igrata bese bolje od filmov.. Los, 4ka.
Inaku Premium Rush e dobar, dosta zabavno filmce, lesno leta vremeto. 6ka.
Тука некаде сме....просек од мене - 5ка :)
Туку некој со новиов Борн импресии, фалење, плукање.

Мене пак ми се допадна новиот Спајдермен.
не знам вие што очекувавте од филмот ама јас очекував просек филм што ќе ме здосади со приказна што веќе сите добро ја знаеме.
Добив просек филм што на неколку наврати ме заинтригира со приказна што веќе сите добро ја знаеме (барем за почетокот на филмот)
Од мене има 7ца

Нешто што задолжително треба да се изгледа: ТВ емисија во која актери зборуваат за нивните филмови и улоги.

Првото видео што го изгледав е за Едвард Нортон.

Останатите ќе ги линкувам дирекно кон Youtube за да не ја кочиме страницава:

- Ал Пачино
- Роберт Де Ниро
- Ентони Хопкинс
- Морган Фримен
- Бред Пит
- Џони Деп
- Роберт Дауни Џ.
- Шон Пен
- Вал Килмер
- Ричард Гир
- Еди Марфи
- Џим Кери
- Робин Вилијамс
- Вил Смит
- Расел Кроу
- Мет Дајмон
- Том Хенкс
- Хилари Свонк
- Џулија Робертс
- Кристофер Валкен
- Џорџ Карлин
- Рики Џервајс
- Том Круз
- Мајкл Џ. Фокс

Има и други...

Господ здравје да му дае на дечково што ги ставил на Youtube, имам за гледање за цел месец. Но за жал морал да ги исече сцените од филмовите кои ги пуштаат, за да не му ги избришат клиповите поради copyright. Затоа, ако некој ги најде на торент би му бил многу благодарен.

Уживајте!

Io Sono Interista јас мислев да отвориме посебна тема за оваа емисија. За да не се изгуби попатно во темава.

Инаку дефинитивно мојата омилена емисија. Прекрасни интервјуа, а водителот знае да го извлече најдоброто од луѓево.

Да не има некој да знае добра верзија на Седумте Самораи од Куросава со превод, да ми даде торент? Мислам дека над 10 пати пробав да му симнам на татко ми и се нешо им фали или на снимката или не можам соодветен превод да најдам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom