Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу добра беше сцената кога Џек праша зошто се вика пино ноар а виното е бело, а Мајлс му вика не поставувај такви прашања ќе мислат дека си глупУ принцип, типот, преку својот малку елитистички настроен вкус кон виното, полага надеж на веќе завршената врска со неговата бивша жена.
...
И пак не ја сфатив поентата со мерлото - зошто долку го мразеше, освен што спомна дека е некој вид на конфекција од вино? Па бившата обожаваше Шардоне![]()
Јас само тој го изглеав Under the Silver Lake, ептен тапа ми беше, coming to think of it, треба и рецензија да му напишам.Прегледај го приврзокот 239768
@Zlatikevichius, табелата вели ти си на ред. Нешто ми забушавате со @Anon, @Corvus и останати ич да не ги спомнувам.
Него и термините во табелата нешто не се како треба, провери.
Многу добра беше сцената кога Џек праша зошто се вика пино ноар а виното е бело, а Мајлс му вика не поставувај такви прашања ќе мислат дека си глуп![]()
Одбрав наслов што според летербоксот никој го нема гледано, барем од тие што ги следам.