Изгледа дека не функционираше тагот погоре дека се спои со претходното мислење, па еве пак: @Setsuko , @SK-92 , @Anon , @Комита Ултрас , @123456 , @Imperatorot - уште 4 дена имате до крајот на овој.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зар жена што го има следново мислење заслужува поразлично?Љубов? Зарем беше вистинска љубов она што го (ако воопшто) чувствуваше Џек кон Ен (Ана, Ан...ватевер)? И сериозно?? Преку целиот филм ја третираше мизерно, ја користеше само за станот, храната и сексот, два пати ја откачи за на крај ноншалантно да ѝ се појави на работното место со една глупа ружа и скромно те сакам and thats it? Wow.
You gotta believe in God. But I don't believe that God made men in his image. Mm-mmm. 'Cause most of the shit that happens is 'cause of men. Nah. I think man was made in the devil's image... and women were created out of God... 'cause, after all, women can have babies, which is kind of like creating... and which also accounts for the fact that women are so attracted to men... 'cause let's face it... the devil is a hell of a lot more interesting. I've slept with some saints in my day, and believe me, I know what I'm talking about. Ew. Boring.
Без гајле, во јануари завршувам со клубов.Прегледај го приврзокот 317477
Ајде, одлогирајте се малку, ајде, барем доБожиќВодици. Кликаш горе таму десно на никот и одбираш одјави се.
Зш?Без гајле, во јануари завршувам со клубов.![]()
Што му одзема 0.5 од оценката?The Fisher King
9.5/10
Каква перфекција од филм. Колку предобро напишан и извонредно одглумен.
Мене на Вал Килмер(младиот Џеф ме потсеќаше малку на Бред Пит)
+1Без гајле, во јануари завршувам со клубов.![]()
Ќе ни недостигаат твоите рецензии и широки дискусии.
Зш ми треба промена во животот.
Ќе се жените?Зш ми треба промена во животот.
Сакам да се малку пододалечам од форумов наредна година. Мислам редно е после 10 години овде.
Сега ќе ми набијат грижа на совест дека гледале досаден филм...@Джонтра Вохохолта пучот не успеа, ама дај што ќе правиме со дезертериве?![]()
Немаш гајле за досаден, ова е за мој предложен филм, стасај до овој левел да те видам.Сега ќе ми набијат грижа на совест дека гледале досаден филм...
Благодарам за персирањето, ама не сум господин, селско дете сум.Ќе се жените?![]()
Ама свесно влегува во врска со ѓаволот, пошо и бил поинтересен, така да ќе треба да си се носи со карактеристиките на ѓаволот.Токму цитатот што го изделил @Anon сакав и јас да го дискутирам. Иако делува феминистички, мора да признаете дека е интригантен. И да, заслужи поразлично затоа што го сакаше и му беше постојана поддршка, па овој ја имаше здраво за готово.
Пред да ставам 10-ка секогаш го споредувам филмот со Interstellar, Mr.Nobody и ефектот што го имале таквите филмови на мене...Што му одзема 0.5 од оценката?![]()