And you are?и што беше со филмот. бавен безвезален. што се деси ништо не се деси.
3/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
And you are?и што беше со филмот. бавен безвезален. што се деси ништо не се деси.
3/10
Не е превод туку е наш пандан на англиското. Најверојатно мислиш на тоаДали се обиде да го преведеш WTF и КК е тоа што мислам?![]()
Па пишеше на почетокот од филмот. Инаку книгата е „Двојник“ од Сарамаго.А никој не спомна дека е базиран на книга всушност.
глеј го бе и мојот филмофилскиотСе канам и филмот на Corvus да го гледам, и Конан Варваринот, иако ми е тој гледан стопати, али сакам да сум во тек со клубот.
И тој обавезно, пошо се осеќам ко да не сум во тек со форумов, многу сум тврдоглав и не сум педантен во следење предлози што се менуваат на секои две недели, а не дека немам време недајбоже да изгледам филм, до мене е јас сум проблемотглеј го бе и мојот филмофилскиот![]()
Тоа само повеќе ги заплетка работите, наместо да ги расплетка. Требаше да му ѕвони на телефон додека тој седеше на клупата, не откако замина. И се јави баш во моментот кога се сокри зад ѕидот. Демек одеднаш и престана љубопитноста и не стана да оди по него.Па оди таму на факултетот па се чуди као леле Даниел овој личи исто како тебе, дафак? Тоа беше клучна сцена да те наведе на некој погрешен пат зашто имаш лик од страна што ти кажува дека се работи за двајца различни луѓе, ама сето тоа makes 0 sense зашто таа ако е во брак со поделена личност, би го знаела тоа
Значи, и по Goodbye Lenin!, пак ќе гледаме филм со Даниел Брул од репертоарот на @Bojan Van Buuren . Мене искрено, не ми е многу познат насловот, па ќе играм на картата изненадување. И се надевам ќе ни се допадне.Bojan Van Buuren напиша:Краток опис: Обожавам филмови снимани по вистински настан, а ова е еден од најдобрите такви што некогаш сум ги гледал. Обработува настани кои и не се премногу далечно минато, а е толку неверојатно да поверува некој дека навистина се случило. Мене уште ми е несфатливо нешто вакво да се случило, а никој во тоа време да не реагирал.
Ема Вотсон сите знаеме дека е добра глумица, ама мене Даниел Брул ми е генијален. Го „запознав“ со Rush и секогаш уживам во филмовите во кои глуми.
Се надевам дека барем поголемиот дел од членовите го немаат гледано и дека на сите ќе им се допадне![]()
Дечки, со особено задоволство би сакал да го означам почетокот на процесот за номинирање за третите по ред (неофицијално четврти) годишни Кајгана Филмски Награди, за 2017. Ви го спремив формуларот, секој член може да предложува кои да бидат номинирани во 15-те категории кои традиционално ги имаме. Малку ја олеснив работата, со тоа што ви дадов насоки што би можеле да предложувате за номинација, но тоа не значи дека не можете да одберете нешто што не сум ставил како избор. Во секое прашање имате Other опција на крајот од прашањето, каде наместо било кој филм од листата можете да одберете друг, кој го нема на листата. Доколку било што не ви е јасно, слободно можете да ме прашате.
Процесот на номинирање ќе трае минимум 1 недела, значи првично имате време до 11.03.2018, 20:00 часот. Потоа ќе бидат сумирани резултатите, и ќе бидат објавени номинациите, во посебна тема. Одпосле ќе се гласа кој е најдобриот во секоја категорија.
Еве го ФОРМУЛАРОТ. Бујрум!