Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со првиот коментар за било кој филм од последните три, во било кое време, стануваш 13-ти предложувач во кругот.учествувам и јас во третиот круг
да да, стигна.Со првиот коментар за било кој филм од последните три, во било кое време, стануваш 13-ти предложувач во кругот.
Туку, функционира ли тагот од претходното мислење? Ти стигна нотификација?
Според Letterboxd, само wot го има гледано ама кој го врти него (мада го има преценето он), од 10 филма шо ми беа у барабан, 8 од нив беа само ОН да го има гледано.
Да не го познавав едниот лично, а другиот преку социјалните мрежи, по ова дефинитивно теоријата дека @wot и Io Sono се една личност ќе беше малку изменета во @wot и @Anon се една личност.wat
imase 10 u baraban i imase 8 koi gi nemaa drugite gledano osven jas?
lele me zanima listataD
И јас го изгледав ама не ми легна, не знам зошто... сакам јас британски хумор, заразена сум со него, не знам што ми фалеше во Four Lions ама не ми беше тоа-тоа. Да бидам искрена, може голем удел да има камерата којашто на многу сцени ме дефокусираше од дијалогот и не можев баш да го следам филмот. Ќе му дадам 7, ама многу ми е криво што не ми остави впечаток за повеќе зашто имав поголеми очекувања. Ќе го гледам пак за секој случај во поинакво расположение да видам дали е до мене или до филмот.