Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ја го откорнав тогаш, фала@statusQuO Јас го сејам PublicHD торентот од рутракер (6,5gb). Вчера некој симнуваше од ајпи 77.х.х.х13, излгеда ти си бил![]()
Оценкиве почнале да паѓаат по истата стапка како струјатаИ ја го откорнав тогаш, фала
Патња, патња, и само патња.
Филмов како да се обидуваше да ни каже „мислиш дека оваа личност пати?“
„Чекај да видиш на овој што му се дешава(ло).“
Мрднати ова скандинавциве у курац.
Колку си пореметен?
I raped my 10 year old niece with a light bulb Level
Втората половина филмот ич не ми држеше внимание.
5.75/10
Јас мислам дека @Anon е престрог. Дури и на невидено, вака, јас би му дал мин. 5.76/10.Оценкиве почнале да паѓаат по истата стапка како струјата
Епа ти, Corvus и statusQuO. Соодносот досега ми е 3. Corvus e на близуИ ја го откорнав тогаш, фала![]()
Не беше толку лош.@Anon си можел да го оцениш и со 2.14.
Па еве, изгледа и IMDB сакаат да бидат многу смешни бидејќи ова го пишува во објаснувањето а јас сега го прочитав:Ама ваков филм да го опишеш како патња, патња и само патња ми беше смешно.
Yeah, right! Liar![DOUBLEPOST=1499448323][/DOUBLEPOST]И ај да се тагнеме малце, на три дена пред крајот на филмов, неделава, кругов... @devilko , @Goodfella , @wot , @Донев и @Вокерка - уште вие останавте. Се изретчивме, упм!Јас не можев да пишувам, ги изгледав Wings of Desire, Princess Mononoke и The Age of Shadows. До утре напладне најкасно ќе напишам збор два три.