- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.917
- Поени од реакции
- 37.108
Само уште 4 филма останаа, плус предлогот на @Shutmanga кога ќе му дојде редот. После почнуваме нов круг во кој местата си ги задржуваат само редовните членови, останатите ќе бидат поместени на дното од листата, па ако одлучат да се вратат, ќе предложуваат последни. Затоа уште еден повик до: @Imperatorot , @Shawn Spencer , @ob1 , @Васил МКД , @Leo Bonnie , @Tyler Durden , @bobipp , @Corvus , @SK-92 , @wot , @123456 , @DaedaIus , @џимеј , @dragonsky , @Хефест , @ElNinho , @Erich Zann , @ManUtdChampions , @Хоуп - we want you back!
Инаку, иако можеби изгледа така, гледаноста на филмовите сепак не е драстично намалена. Последните филмови имаат од 11 до 14 гледачи, а претходно гледаноста била од 13 до 16 филма. Можеби некои се откажаа, да, но добивме нови членови: @santelli , @zmija1 и @Shutmanga , затоа, јас не би го отпишал клубов!
Инаку, иако можеби изгледа така, гледаноста на филмовите сепак не е драстично намалена. Последните филмови имаат од 11 до 14 гледачи, а претходно гледаноста била од 13 до 16 филма. Можеби некои се откажаа, да, но добивме нови членови: @santelli , @zmija1 и @Shutmanga , затоа, јас не би го отпишал клубов!
Автоматски споено мислење:
На почетокот ветив дека секој еден кој ќе изгледа барем еден филм во кругов ќе добие можност и да предложува. Испадна дека има осуммина такви: гледале по еден, два, три филма, и потоа исчезнаа, па да не испадне дека не стоиме на зборот, а и да ѕирнеме повеќе филмови од различни предложувачи, им дадов можност и тие да предложуваат. Неколкумина тука „дигнаа бунт“ зошто сме им дале да предложуваат, па на крај дојдовме до компромис да ми ги кажат филмовите мене, и јас да ги презентирам ко да се мои предлози, без да откривам чии се. Останаа само уште 4 филма од тие. Јас тогаш предложив ако сакате да одиме со нив со по една недела за филм, ама не беше прифатен предлогот, па така, ќе почекаме уште 4 филма да поминат пред да почнеме со новиот круг.Мене уште не ми е јасно што е со редоследов и зошто Злате ги има филмовите
Последно уредено: