FILM CLUB (КРУГ 5) (205. Dogtooth: 18.11-01.12.2024)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ДО СИТЕ - Ми дојде идеја да сумираме на крај од секој изгледан филм - оценка. Затоа, ве молам, сите што немате ставено оценка за двата кои веќе поминаа, нека пишат тука, за да удрам неколку пресметки. :P
Хмм види, не знам другите како размислуваат.
Јас кога се мислам што да предложам би сакал да биде некој помалку познат филм така што повеќето го немале гледано.
Сега кога го кажуваш ова, ме тера да предложам култен/меинстрим 10ка филм за на крај да испадне „мојот имаше најголема оценка“.
Но сепак, ова може да сум само јас и мојот компетитивен дух.
И ако иде, можеби оценката од предложувачот да не се зима в предвид.
Ah, I'm putting too much thought into this.
Ај добра ноќ.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.120
Поени од реакции
37.613
Хмм види, не знам другите како размислуваат.
Јас кога се мислам што да предложам би сакал да биде некој помалку познат филм така што повеќето го немале гледано.
Сега кога го кажуваш ова, ме тера да предложам култен/меинстрим 10ка филм за на крај да испадне „мојот имаше најголема оценка“.
Но сепак, ова може да сум само јас и мојот компетитивен дух.
Нема врска тоа чиј филм каква оценка имал. Не се натпреваруваме тука. Ова - чисто онака, пошто видов дека 90% од членовите секако пишуваат некаква оценка. ;)

G

grande-juve

Гостин
@Anon Те сфаќам шо мислиш, али не се наши филмовите:D Ја сакам предлози за кои предлагачот мисли дека не се многу познати или глеани тука, али него му е јак

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.492
Поени од реакции
5.586
Конечно го изгледав филмот за љубовта, овде повеќе имаше опсесија од љубов. Како можи да е заљубен кога не знае ништо за нејзиниот карактер освен што ја мањачи. Од кога излегоа заедно имав малку сочуство за Томек и за неговото детство и немањето на контакт со девојка беше навистина добро прикажанo од режисерот ама пак шансите да излези со Томек после се што и кажа и како ја мањачел се 1%. И врвот беше со писмата, скроз нереален филм, многу послаб од Ив.

A short film about love: 6.5
All about Eve: 9

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.607
Поени од реакции
9.766
Јас ќе ви се придружам кога ќе дојде ред на следниот филм, ако не му е проблем на некој нека ме потсети.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.012
Aj aко може проверен торент од филмов, неможев да најдам назад по страните. @Zlatikevichius

Kajgana Shop

На врв Bottom