Во понеделник ќе дознаете! Или во недела, најрано.Κој ќе биде следниот филм? да го пуштам да се симнува
Sent from my LG-E440 using Tapatalk
κажи го сега, во пп аκо не туκа, за виκендот да го изгледам, ќе дојде понеделниκ ќе немам мн. вρеме.Во понеделник ќе дознаете! Или во недела, најрано.
Не, зашто не гледаат сите секојдневно филмови. Доволни се 26 филма годишно во клубот, зашто не може да стигне секој да гледа толку многу (лани, на пример, немаше многумина кои успеаја да ја достигнат бројката од 100 филма, а ако направиме во клубот да се 52, им остануваат помалку од 50 други на повеќемината тука, а има еден куп нови кои треба да бидат изгледани). Плус, сега е зима, сите се по дома и повеќе се гледаат филмови. Што правиме в лето?А може и да се скрати роков ја мислам, или на 1 недела или 10 дена на пример.
Пошто обично филмот се гледа во првите 2-3 дена или ич не се гледа.
Ај нека биде така, сам некако многу споро ми идеНе, зашто не гледаат сите секојдневно филмови. Доволни се 26 филма годишно во клубот, зашто не може да стигне секој да гледа толку многу (лани, на пример, немаше многумина кои успеаја да ја достигнат бројката од 100 филма, а ако направиме во клубот да се 52, им остануваат помалку од 50 други на повеќемината тука, а има еден куп нови кои треба да бидат изгледани). Плус, сега е зима, сите се по дома и повеќе се гледаат филмови. Што правиме в лето?
За тие ко мене и тебе кои гледаат повеќе, ете им дополнителен предизвик - 5X темата, имаш уште 5 филма месечно, а ти ни еден од нив уште не си изгледал.
Toj e премногу... некако... како... хипстерски.А тој другиот предизвик не го пратам, не ми се свиѓа.
А и тој што ќе нема време у дадениот период да го изгледа филмот, никој не може да му забрани да го изгледа друг пат.А јас таман сакав да пишам дека се согласувам со идеата на @Џонтра Волта да се скрати времево, стварно е многу долго. Пола период е мртва темава.
7 да речеме кратко, 10 таман.
триесшефче филмче годишно шо не е ногу