ferdzo(hacker) :)
Македонче
Кај да ги најдам тие картичките ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или да си купиш или како што си ги исполнуваш задачитеКај да ги најдам тие картичките ?
Видеово ништо ново не покажува да ти кажем а за тоа што заебава заебава е денес двапати ми угаси компјутерот ради играта
Најавуваат дека играва ќе има некој нов енџин кон крајот на годинава, али мене премногу ме нервира она што на важни утакмици не ми ги брои бодовите, така да земав поштено си платив 11 евра за ФИФА 14 и сега на раат ќе си играм Ultimate Team...![]()
За кодот плати 11 евра ?
Најавуваат дека играва ќе има некој нов енџин кон крајот на годинава, али мене премногу ме нервира она што на важни утакмици не ми ги брои бодовите, така да земав поштено си платив 11 евра за ФИФА 14 и сега на раат ќе си играм Ultimate Team...![]()
земав поштено си платив 11 евра за ФИФА 14 и сега на раат ќе си играм Ultimate Team...![]()
Да..За кодот плати 11 евра ?
Ќе ја купиме тогаш 15ката шо се секираш ти...Алал да ти е, 15ката излага за месец дена али важно ти на раат ќе ја играш 14ката, само не знам со кого :d
Може линк од кај што го купи?Да..
Ќе ја купиме тогаш 15ката шо се секираш ти...Иначе мислам дека ќе има и доста што ќе останат да ја играат 14ката затоа што 15ката ќе бара појак компјутер...
Може линк од кај што го купи?Да..
Ќе ја купиме тогаш 15ката шо се секираш ти...Иначе мислам дека ќе има и доста што ќе останат да ја играат 14ката затоа што 15ката ќе бара појак компјутер...
http://www.cdkeys.com/Може линк од кај што го купи?
Колку си ја платил толку и без проблеми ке ја играш ..Изиграв една сезона, отидов во дивизија 9 и сега добивам can't connect to opponent, не можам ни со пријатели на origin да играм. Овој баг до сега никој не успеал да го реши. Секоја чест до EA Sports како успеале да извадат игра со толку многу багови, навистина се потрудиле![]()
Колку си ја платил толку и без проблеми ке ја играш ..