FIFA World

• Креатор на темата Креатор на темата Сутлијаш
  • Време на започнување Време на започнување
Не копирајте бе, еве ќе ви објаснам. Documents > Fifa World > buttonDataSetup. Отварате. Ctrl+F. У Find пишете "Keyboard". Доле ви се сите контроли. Заменувајте ги една со друга тие што сакате да ги смените. Ако ви се трча на шифт, а сакате на Е, сменете го SC_LSHIFT со SC_Е. И све така дур не го напраите ко што треба :)

Не копирајте бе, еве ќе ви објаснам. Documents > Fifa World > buttonDataSetup. Отварате. Ctrl+F. У Find пишете "Keyboard". Доле ви се сите контроли. Заменувајте ги една со друга тие што сакате да ги смените. Ако ви се трча на шифт, а сакате на Е, сменете го SC_LSHIFT со SC_Е. И све така дур не го напраите ко што треба :)
Да не знајш кое од овие е finesse shot? :) Пошо ја ископирав, и абер неам на кое е, па да го сменам.

Да не знајш кое од овие е finesse shot? :) Пошо ја ископирав, и абер неам на кое е, па да го сменам.
Ако тоа е пласирана, мене ми е на ctrl што значи дека е VB_FE_RT или VB_AI_RB

Абе @Бокица никако да си ги намести контролите, ни копирањето му помага, ниту едитирањето на фајлот ко шо пиша Рики. Како да средиме поинаку, ми плачи дека сум го тепал ради то цело време.

:D

Што им фали? Мене ми се океј, ги имаш основните од фифа и алтернативните од пес.
Кај мене се измешани ги кладов од фифа 14 ко ја симнав играта за на тастатура изгледа затоа се измешани :@

Мене па океј ми се контроливе, веќе си се навикнав. Пошто не сум чест играч на ФИФА/ПЕС па ваљда заради тоа ми беше полесно да се навикнам. :)

Ги менувам и во фајлот SC_" " ... ја пуштам повторно се враќаат на дифолт повторно на спејс се трча на лев шифт се менува играч.. anyone?

Купете си џојстик бе имате бар сеа за 200-300 денари и да го акнете од земја ако ви падне серверот да не ви е криво. :D

Купете си џојстик бе имате бар сеа за 200-300 денари и да го акнете од земја ако ви падне серверот да не ви е криво. :D
Сега купив џојстик и никако да ги напрам контроливе дај прати buttonDataSetup

http://www35.zippyshare.com/v/44547035/file.html

Ај види ова ако ти помогне ако не да ти пратам ти сам да си ги направиш...
Супер се само морам да пуштам аналог за да ги има дриблинзите на десниот аналог ама тогаш стрелките не работат а ако немам пуштено аналог стрелките работат ама десниот аналог има функции за шут пас...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom