FIFA World

• Креатор на темата Креатор на темата Сутлијаш
  • Време на започнување Време на започнување
Ми застана онлајн сезоната на 7 поени, тепав 5 утакмици од тогаш и уште стои на 7... пари и xp земам ама бодови кур.
Му се десило на некој ова?

И ја не можам да ги наместам контролите, ништо не помага. Ама уште сум без пораз. :cool:

ај да го видам и ова чудо, контролите како на пес се?:icon_lol:

Ми застана онлајн сезоната на 7 поени, тепав 5 утакмици од тогаш и уште стои на 7... пари и xp земам ама бодови кур.
Мене. И 300 други багови. Мој совет е да не се замарате толку пошто нерви ќе губите непотребно. BETA си е играта и тоа е тоа.

Мене едно 20 пати ми се има тоа десено ;)

Ајде да се играмо :P Лев бек имаат бе италијанциве или ќе ми боди очи тоа црвената линија? Или препорачајте некој лев бек од италијанско првенство бар?

uh1KQW0.jpg

Ајде да се играмо :P Лев бек имаат бе италијанциве или ќе ми боди очи тоа црвената линија? Или препорачајте некој лев бек од италијанско првенство бар?

Кришито сега доби IF а кошта 20 илјади заради фактот дека игра у русија, зимај под итно.

Почекајте TOTS за појаките лиги и отворајте pacs мсм секоја недела ке има за различни лиги TOTS

Кришито сега доби IF а кошта 20 илјади заради фактот дека игра у русија, зимај под итно.

Почекајте TOTS за појаките лиги и отворајте pacs мсм секоја недела ке има за различни лиги TOTS
Елаборирајте прво шо е IF, шо е TOTS, шо е мсм. :D
Неам 20 000 :(

Дали некој знае како да ги направам контролите на џојстик?до сега ми беа така,ама кога ја пуштив гледам со маусот се контролира :D.A мене на почетокот ме праша на што сакам да играм,ама изгледа нешто се разместило !

Дали некој знае како да ги направам контролите на џојстик?до сега ми беа така,ама кога ја пуштив гледам со маусот се контролира :D.A мене на почетокот ме праша на што сакам да играм,ама изгледа нешто се разместило !
Иди у сетинзите вати си ги назат не е тоа некој проблем ;)

Почнав и јас да ја играм малце заразна е ама сега сакам да му ги смема формациите на играчите ама незнам дај поможете !!!!

Почнав и јас да ја играм малце заразна е ама сега сакам да му ги смема формациите на играчите ама незнам дај поможете !!!!
Посебни картички има за тоа, за менување формација. Тие формации што се почести мислам дека поскапи се картичките и обратно (зборувам ако сакаш да си купиш од трансфер маркет). Иначе се паѓаат во паковите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom