FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
Кај која фонтана? Во парк?
И во колку саат ќе се мењате и како да ве пронајдам?

Ќе дојдам и јас.

Накај 12 ќе е.Не може да не не пронајдеш пошто треба да има доста луѓе.Не е кајгана мењавање туку од страната на фејсбук за албумот.

ќе видиш во рацете сите ќе имаат сликици :)

Накај 12 ќе е.Не може да не не пронајдеш пошто треба да има доста луѓе.Не е кајгана мењавање туку од страната на фејсбук за албумот.

Дајте некоја група на Фејсбук ако има. Да се приклучам таму да следам ако има промени итн...овде ќе се заборавам. :(

Златна копачка,на булеваров кај Хепи ?

Јас скоро ќе идам накај аеродром. Ќе дојдеш да се мењаме?[DOUBLEPOST=1397159349][/DOUBLEPOST]

Јас скоро ќе идам накај аеродром. Ќе дојдеш да се мењаме?

Видов реклама во Дневник дека со Македонски спорт го даваат овој албум за светсково
140311048.1_xl.jpg

9XVFcPu.jpg

само не знам дали важат наградиве и во македонија

Го има по трафикиве негде да се купи овој Бразука? И сликички исто?

Не можеле да изберат пофушерајско име од Бразука. И да, видов на интернет што значи, пак е глупо.

Грди у Скопје си? Чувај ми дупликати имам едно 60тина ја сеа за сеа :D

Него една работа многу ме нервира, пошто неам собирано едно 10тина години не ми текнува како беше порано, ама нели имињата ги пишуваше и на албумот не само на сликиците?
Сеа 2 пати проверувам бројчето пред да залепам пошто на албумот има само бројчиња.

Еј не знаев дека смениле, значи во недела накај 12, бидете таму, ќе дојдам и ја, со едно стотина дупликати, планирам 80% да ги сменам ако можам.

Иначе @RickyLFC9 јавно да ти се извинам на темава, ама дупликатот од Џордан Ају, уствари да ти бил брат му. :eek: А го немам него два пати. Едно добри две недели сум го имал како „дупликат“, а уствари да не ми бил дупликат. Мајнд фак.:icon_lol: Ако го немаш Мунтари, ќе ти го дадам, денеска ми се падна на дупликат.

Последно уредено:
Еј не знаев дека смениле, значи утре накај 12, бидете таму, ќе дојдам и ја, со едно стотина дупликати, планирам 80% да ги сменам ако можам.

Иначе @RickyLFC9 јавно да ти се извинам на темава, ама дупликатот од Џордан Ају, уствари да ти бил брат му. :eek: А го немам него два пати. Едно добри две недели сум го имал како „дупликат“, а уствари да не ми бил дупликат. Мајнд фак.:icon_lol: Ако го немаш Мунтари, ќе ти го дадам, денеска ми се падна на дупликат.

И јас имам толку дупликати некаде. Ај пиши ми по ПП ако си заинтересиран, ќе ти пишам по ред кои ми фалат моментално.

Еј не знаев дека смениле, значи утре накај 12, бидете таму, ќе дојдам и ја, со едно стотина дупликати, планирам 80% да ги сменам ако можам.

Џордан Ају, Боатенг, голманот, беџот и тимската ми фалат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom