Абе утре кај фонтата дој, ќе се смениме.И јас имам толку дупликати некаде. Ај пиши ми по ПП ако си заинтересиран, ќе ти пишам по ред кои ми фалат моментално.

Абе утре кај фонтата дој, ќе се смениме.И јас имам толку дупликати некаде. Ај пиши ми по ПП ако си заинтересиран, ќе ти пишам по ред кои ми фалат моментално.
Ајде важи, утре би требало да сум кај фонтана во 12.Абе утре кај фонтата дој, ќе се смениме.Ако ти фалат малку, пиши ми во ПП, ќе ти кажам кои ги имам.
Според закон, не смее собири пред избирачко место. Во Дом на АРМ има избирачко место.Чекај бе зашто утре, не е во недела собирот?
Па добро де нели го преместија за во недела пред Фонтана во Парк во 12:00?Според закон, не смее собири пред избирачко место. Во Дом на АРМ има избирачко место.
Не не, за утре, сабота е. Кај сепарињата кај Фонтана.Па добро де нели го преместија за во недела пред Фонтана во Парк во 12:00?
У недела е собирот, ја се помешав, сори. Ги помешав дативе ептен.Ајде важи, утре би требало да сум кај фонтана во 12.
И јас знам дека пак ќе има во недела во 12.Па добро де нели го преместија за во недела пред Фонтана во Парк во 12:00?
Џордан Ају, Боатенг,голманот, беџот и тимската ми фалат.
Ќе те носи патот накај Прилеп наредната недела?Некој од Битола за смена? Имам околу 115 за смена засега.
Утре во 12 кај сепарињата кај Фонтана.Кажете ми конечно каде ќе биде собирот и во колку саат?![]()
У парк?Утре во 12 кај сепарињата кај Фонтана.
Да, да.У парк?