FIFA World Cup Brazil 2014 - Panini Sticker Album

• Креатор на темата Креатор на темата BilboBaggins
  • Време на започнување Време на започнување
[DOUBLEPOST=1396966343][/DOUBLEPOST]Купувам 3 денари сликичка кој има многу дупликати и сака пари нека ми пише ми фалат уште 600 хаха :D

^ Кој не би сакал сликички по 3 денари (и плус тоа да си ги селектира)

Некој погоре спомна Иран не се паѓале. Денеска у 3 пакетчиња 4ца ми се паднаа. Кај од Иран 4ца па и од Камерун и Мексико по 2-3ца ми се паднаа, а врв на се беше гркот Самарис. Притисоков 200 ми се качи :facepalm:

Јас иам од сите по 5-6..И Колумбија,и Иран...БОсна ми е скоро цела...Најмногу мака мачам со КОрејците.Ак ми фалет,ќе ги избојам Јапанциве црвени,и крај B|

Начекав 2 дечиња на улица кај што се менуваат и им пријдов за да се разменам со нив. Кога го видоа Роналдо меѓу моите дупликати им светнаа очињата и дури ме прашаја дали го давам и колку сликички барам за него :pos:. Видов дека едното имаше амблем и му викам дај амблемот и твој е Роналдо. Со неверување ми го даде, си мислеше пола дупликати ќе му ги побарам. Не можам да ви ја опишам радоста во очите на детенцето што толку "евтино" го зеде Роналдо :P. Си се присетив дека и јас бев таков кога бев мал, памтам дека во 2006та од другарче Роналдињо го купив за 30 денари :tapp:. Ќе пораснат дечињата, ќе сфатат дека сликичка си е сликичка и дека сите ти требаат за да го потполниш албумот а не само јаките :D.

Начекав 2 дечиња на улица кај што се менуваат и им пријдов за да се разменам со нив. Кога го видоа Роналдо меѓу моите дупликати им светнаа очињата и дури ме прашаја дали го давам и колку сликички барам за него :pos:. Видов дека едното имаше амблем и му викам дај амблемот и твој е Роналдо. Со неверување ми го даде, си мислеше пола дупликати ќе му ги побарам. Не можам да ви ја опишам радоста во очите на детенцето што толку "евтино" го зеде Роналдо :P. Си се присетив дека и јас бев таков кога бев мал, памтам дека во 2006та од другарче Роналдињо го купив за 30 денари :tapp:. Ќе пораснат дечињата, ќе сфатат дека сликичка си е сликичка и дека сите ти требаат за да го потполниш албумот а не само јаките :D.

a ti si lapna kodce za on line[DOUBLEPOST=1397033473][/DOUBLEPOST]

a ti si lapna kodce za on line

imam okolu 70 duplikati neka se javi nekoj od prilep da se smenime (y)(y) (y)

Дали на некој ко го купил албумо нели има 6 слики унатре му се паднал Роналдо. :)

Sent from my ST21i using Tapatalk

Имам преку 200 дупликати. Кажувајте ако има некој за менување. Или нека пише по ПП кои му фалат.
И дајте некоја ФБ група за менување со сликички. Јас не можев да најдам таму.[DOUBLEPOST=1397082780][/DOUBLEPOST]Имам преку 200 дупликати. Кажувајте ако има некој за менување. Или нека пише по ПП кои му фалат.
И дајте некоја ФБ група за менување со сликички. Јас не можев да најдам таму.[DOUBLEPOST=1397083063][/DOUBLEPOST]
Некој погоре спомна Иран не се паѓале. Денеска у 3 пакетчиња 4ца ми се паднаа. Кај од Иран 4ца па и од Камерун и Мексико по 2-3ца ми се паднаа, а врв на се беше гркот Самарис. Притисоков 200 ми се качи :facepalm:

И мене тешко ми се паѓаат од Иран. А за Холандија да не збориме. :pos:[DOUBLEPOST=1397083121][/DOUBLEPOST]
ОК. Може сите кои живеете во близина на млечен да дојдете во 6 пред ли?

Јас сум блиску до Млечен. Али тек сабота ако ти одговара.

Последно уредено:
KUpues 6 paketcinja u prevod 30 slikici i ti se pagaat 13 duplikati. Ke kazes abe aj od manje od 50 posto duplikati ama problemot e sto imam samo 200 slikici. Mi falat uste 400 i kusur. pa ne mozese site da mi bidat duplikati :/

Јас сум блиску до Млечен. Али тек сабота ако ти одговара.
Се сменивме ние во понеделникот или кога беше. Дојдоа 5-6 души. Дојди на 13ти има собир кај фонтаната.

Се сменивме ние во понеделникот или кога беше. Дојдоа 5-6 души. Дојди на 13ти има собир кај фонтаната.

Кај која фонтана? Во парк?
И во колку саат ќе се мењате и како да ве пронајдам?

Ќе дојдам и јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom