- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 693
- Поени од реакции
- 21
Утре од 3 до кај 12 ќе сум тука па ќе се најдеме
Машко ти дури не се исклучиш од игра че ти покажува дека јас сум во собата. Ама добро ајде нема врска со срејча понатаму да добијаш опел астраНема што тука пробавме да играме нејќеше ај остаивме за вечер. Вечерта повторно нејќше но некако успеавме и изигравме 1 - 0 за мене. Сега утредента го читам коментарот и му викам зашто така си пишал ми вика така беше немав нет цело време. Како прво цело време додека игравме ти светеше зелено и беше во собата баш проверував минимизирав на моменти. Цело време над твоите играчи пишуваше твоето име. Тоа е знак дека си играл бидејќи ако не си играл ти воопшто немаше да го има тој знак. Викаш си немал нет. Па беше сигурно едно 30 минути после утакмицата онлајн. За после незнам зашто јас се исклучив. Не ме дупи у здрав мозок ебаго. Ако си изгубил признај ќе има следен турнир можда ако се паднеме ќе ме тепаш. Толку од мене...
Абе не треба јас да хостирам ама ете не ми текна пред утакмица. Така ме заебаваше нетот и на 2010, ете и сега.кога и да играм на некој му сецка.. добро е за целиов gaming comunity што не играм CS... btw Kiks беше хост
Фала за искрените честитки. Со кого ќе се борам за Астра во 1/2 финале?Машко ти дури не се исклучиш од игра че ти покажува дека јас сум во собата. Ама добро ајде нема врска со срејча понатаму да добијаш опел астра
Ej ајде сега да изиграме, јас цел ден бев онлајн ... и излеговDon Djelatimus те нема
Како може цел ден да си бил онлајн , кога јас од 3 до 12 бев на GR и ниту еднаш не се приклучи .Ej ајде сега да изиграме, јас цел ден бев онлајн ... и излегов
може ?
Не мислев онлајн на ГР. Мислев на кајгана. ГР го оклучувам само кога треба да играм. Ајде пиши ми овде ПП кога ќе си тука и ќе играме.Како може цел ден да си бил онлајн , кога јас од 3 до 12 бев на GR и ниту еднаш не се приклучи .
Ајде ако може и денеска ќе изиграме .
Од 1 па натаму сум тука .
Сите со кој што требаше да играш, те победија службено. Веќе играме 1/4 финале. Wait for next tournamentСамо што се враќам од екскурзија (Австрија-Франција-Италија) со кого треба да играм, што, како, кажувајте.
И види.. а не бешеУтре од 3 до кај 12 ќе сум тука па ќе се најдеме