FIFA 2011 PROMOTION CUP

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
АЈДЕ ДА ВИДИМЕ КОЈ КОЛКУ ЈА СОВЛАДАЛ ФИФА 2011 И КОЈ КЕ БИДЕ ЕДЕН ОД ФАВОРИТИТЕ ЗА ТИТУЛА ВО НОВАТА СЕЗОНА.

ПРАВИЛАТА КЕ БИДАТ ИСТАКНАТИ ПРЕД ЗАПОЧНУВАЊЕ НА ТУРНИРОТ.

ПРИЈАВУВАЊЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ВЕДНАШ И КЕ ТРАЕ ДО ПЕТОК 23.00 ЧАСОТ.

ТУРНИРОТ ЗАПОЧНУВА ВО САБОТА 30.10.2010 год.

--- надополнето ---

 

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.433
Поени од реакции
9.670
Ајдее мајкааа... официјално прв сум :)

1.Кикоделовски, Kiks
...


btw... треба пак да се пријавиме тие шо се пријавивме во фифа2011 пријателски?
уште едно бтв:) а да почни од 1ви оти сеа ќе кочи ќе пишти дека крај на месецот? (само предлог)
 
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
1. Кикоделовски, Kiks
2. DEXS,DEX
3. goodlife_filipsis


Ајдее мајкааа... официјално прв сум :)

1.Кикоделовски, Kiks
...


btw... треба пак да се пријавиме тие шо се пријавивме во фифа2011 пријателски?
уште едно бтв:) а да почни од 1ви оти сеа ќе кочи ќе пишти дека крај на месецот? (само предлог)
И јас мислам дека е подобро од 1 Ноември да почне. :)
 

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
ЕВЕ И МОЈА ОФИЦИЈАЛНА ПРИЈАВА И ТУРНИРОТ КЕ ПОЧНЕ ОД СЛЕДНАТА САБОТА А ПРИЈАВУВАЊЕ КЊ ТРАЕ ДО СРЕДА.

--- надополнето ---

ДО СЕГА ПРИЈАВЕНИ СЕ-

1. МАН-ЧЕ-СТЕР MAN-CE-STER
2. Kikodelovski KIKS
3. DEXS DEX
4. Goodlife_filipsis Goodlife_filipsis
 
Член од
7 септември 2008
Мислења
692
Поени од реакции
21
1. МАН-ЧЕ-СТЕР MAN-CE-STER
2. Kikodelovski KIKS
3. DEXS DEX
4. Goodlife_filipsis Goodlife_filipsis
5. Teufelchen - Teo
 
Член од
7 септември 2009
Мислења
136
Поени од реакции
194
1. МАН-ЧЕ-СТЕР MAN-CE-STER
2. Kikodelovski KIKS
3. DEXS DEX
4. Goodlife_filipsis Goodlife_filipsis
5. Teufelchen - Teo
6. tigar4e - T I G A R
 
Член од
14 март 2009
Мислења
181
Поени од реакции
1
1. МАН-ЧЕ-СТЕР MAN-CE-STER
2. Kikodelovski KIKS
3. DEXS DEX
4. Goodlife_filipsis Goodlife_filipsis
5. Teufelchen - Teo
6. tigar4e - T I G A R
7. Novica66
 
Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.081
1. МАН-ЧЕ-СТЕР MAN-CE-STER
2. Kikodelovski KIKS
3. DEXS DEX
4. Goodlife_filipsis Goodlife_filipsis
5. Teufelchen - Teo
6. tigar4e - T I G A R
7. Novica66
8. ДоН ЏеЛаТиМуС, Don Djelatimus
 

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
329
Поени од реакции
26
1. МАН-ЧЕ-СТЕР MAN-CE-STER
2. Kikodelovski KIKS
3. DEXS DEX
4. Goodlife_filipsis Goodlife_filipsis
5. Teufelchen - Teo
6. tigar4e - T I G A R
7. Novica66
8. ДоН ЏеЛаТиМуС, Don Djelatimus
9.Fear in Madrid , Suki Madridista
 

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
ОДЛИЧНО, АЈДЕ УШТЕ ПРИЈАВИ ЗА ДА НАПРАВИМЕ ПОЈАК ТУРНИР.
 
Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
1. МАН-ЧЕ-СТЕР MAN-CE-STER
2. Kikodelovski KIKS
3. DEXS DEX
4. Goodlife_filipsis Goodlife_filipsis
5. Teufelchen - Teo
6. tigar4e - T I G A R
7. Novica66
8. ДоН ЏеЛаТиМуС, Don Djelatimus
9.Fear in Madrid , Suki Madridista
10.IncT, wachira
 
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.407
Поени од реакции
542
1. МАН-ЧЕ-СТЕР MAN-CE-STER
2. Kikodelovski KIKS
3. DEXS DEX
4. Goodlife_filipsis Goodlife_filipsis
5. Teufelchen - Teo
6. tigar4e - T I G A R
7. Novica66
8. ДоН ЏеЛаТиМуС, Don Djelatimus
9.Fear in Madrid , Suki Madridista
10.IncT, wachira
11. Ред Девил, qetpoi
 

Kajgana Shop

На врв Bottom