FIFA 17

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Вие што користите кракирана верзија, дали ви функционира RS на гејмпадот?
Функционалноста на контролите зависи од контролерот. Ако користиш лиценциран (пример Лоџитек) се си е ок, без разлика дали е кракната или не и сите buttons функционираат без да бидат измешани ко кај контролерите од 150ден.

Ме бендиса што на крај сам си одговори :D[DOUBLEPOST=1501516765][/DOUBLEPOST]
Имам објаснувано на претходните фифи. Функционира на принцип swap. Значи ги заменуваш дур не си ги направиш како што ти одговараат.
Не знаеш да ја играш, ке се научиш и ја имав проблеми доаѓам од фифа 14 на оваа немав машина да ги играм другите.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Функционалноста на контролите зависи од контролерот. Ако користиш лиценциран (пример Лоџитек) се си е ок, без разлика дали е кракната или не и сите buttons функционираат без да бидат измешани ко кај контролерите од 150ден.
Не ми се измешани контролите, се си функционира добро освен десниот стик. Воопшто нема опција во играта за да го контролирам. Во ФИФА 16 кракираната,си функционираше.

Не сум покрај компјутер... Па ќе објаснам вака на слепо
Трансфери може да се убацат преку фајл кој е 4 мб... Пишете на гугл летни трансфри и ќе ви излезе... Одзипуваш и го ставаш во мајдокументс фифа сетингс... После тоа пишташ играта и идеш лоад профајл и ги имаш документот скуад и тоа е тоа... Просто и едноставно...

Значи постои опција играта да се игра со трансфери

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Сите што сакаат да играат Be-a-Pro направив клуб Goal Diggers Сино бел грб приклучете се да маваме онлајн заедно [emoji16]

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Излезе демото за Фифа18... моментално го спуштам.. ја проба некој? импресии?

Излезе демото за Фифа18... моментално го спуштам.. ја проба некој? импресии?
Ја испробав јас, има графиката и гејмплејот се подоборени од фифа 17, навивачите исто така и кога ќе постигнеш гол има голем делириум меѓу нив,имаш quick substitution местиш пред да почне мечот 3 измени и на една копче ги правиш измените без да влагаш во тактики итн.нови радувања на играчите и потешко се одзима топка за разлика од фифа 17 :)

Од вечер (утре) можете да си ја инсталирате ФИФА, во склоп на Гаме Трајалс акцијата на Оригин Акцес и ЕА Акцес на Иксбокс Оне. Тоа е услуга со која за месечна претплата од 4€ добивате пристап до голем број игри на ЕА како и можност новите игри да ги играте недела дена пред излегување, напомена приказната за Алекс Хунтер ќе биде ограничена. Според мене ова е фер цена за се што нуди оваа услуга. Ако сакате можете да пробате па да споделите импресии овде или во нова тема.
https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access/trials

Од вечер (утре) можете да си ја инсталирате ФИФА, во склоп на Гаме Трајалс акцијата на Оригин Акцес и ЕА Акцес на Иксбокс Оне. Тоа е услуга со која за месечна претплата од 4€ добивате пристап до голем број игри на ЕА како и можност новите игри да ги играте недела дена пред излегување, напомена приказната за Алекс Хунтер ќе биде ограничена. Според мене ова е фер цена за се што нуди оваа услуга. Ако сакате можете да пробате па да споделите импресии овде или во нова тема.
https://www.origin.com/irl/en-us/store/origin-access/trials

Веќе три месеца користам Ориџин Акцес за ПЦ... супер работа... има супер наслови за 250ден џам... сега ќе го пробам трајалот на Фифа18... инаку и јас препорачувам Ориџин акцес ...ефтино и одлична листа на игри има :aplauz:

nema tema za 18kata, ali gledam ja ima izlezeno na zamunda.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom