FIFA 17

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Како не кажа порано, сабајле одам на одмор. Не е можно дa се слимне за 5-6 саати. :D
vecerva iskoci, potocno pred okolu pola saat.
baska nema mn sideri, sporo se siminja bem i 100 majki.

Последно уредено:
Аууу, не знам колку ми е спремен лаптопов за играва, ама се надевам ќе може да се игра бар 1 утакмица без да кочи. По 3-4 на ден доволно се. :D

Имам проблем со Фифава никако не можам да пуштам онлајн пријателска и не само ја четворица другари сме никој со никого неможе да игра,се исклучува и вика изгубена конекција.Се утепавме од муабет праење на ФБ со техничка подршка и само не мавтаат викаат денеска утре ке биде среден проблемот.Другото ми е се во ред,онлајн си играм и ко оп можам да играм.Ако има некој сличен проблем и решение за истиот би бил ептен благодарен за помошта.

Имам проблем со Фифава никако не можам да пуштам онлајн пријателска и не само ја четворица другари сме никој со никого неможе да игра,се исклучува и вика изгубена конекција.Се утепавме од муабет праење на ФБ со техничка подршка и само не мавтаат викаат денеска утре ке биде среден проблемот.Другото ми е се во ред,онлајн си играм и ко оп можам да играм.Ако има некој сличен проблем и решение за истиот би бил ептен благодарен за помошта.
Обрати се овде. 24/7 се достапни.

Обрати се овде. 24/7 се достапни.
Тука се обративме,ама ѓабе што не пробавме и пак ништо има некој проблем неможе никој со никого френдли меѓу нас да игра а ко-оп ја и некој другар со некој рандом од светот си работи.

Тука се обративме,ама ѓабе што не пробавме и пак ништо има некој проблем неможе никој со никого френдли меѓу нас да игра а ко-оп ја и некој другар со некој рандом од светот си работи.
Дај да направиме pro club да играме ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Дај да направиме pro club да играме ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
На пц сум ја,пиши јузер да те аднам барем ќе пробам со тебе дали ќе можам френдли да играме.А за про може,ние сме четворица.

Здраво, другари. Може ли некој да ми пушти во ПП линк за торентот за 17ка ако е излезена?

Друштво има некое чаре за контроливе да се мењаат, во играта таа опција не функционира, кај инсталацијава како што е кај пес не најдов...

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Ептен мизерна игра бе. На секој играч топката му се одбива од нога како од дрво, долг пас во средина не може да дадеш, секој центаршут гол примам, прсти кршиш додека да дојдеш до гол, играчи се поминуваат само со „финти“, секој дефанзивец е побрз од моиве играчи кога се со топка. Кој курац е со пеналиве?????
Сето ова горе е или точно или не знам да ја играм :icon_mrgr:

Ептен мизерна игра бе. На секој играч топката му се одбива од нога како од дрво, долг пас во средина не може да дадеш, секој центаршут гол примам, прсти кршиш додека да дојдеш до гол, играчи се поминуваат само со „финти“, секој дефанзивец е побрз од моиве играчи кога се со топка. Кој курац е со пеналиве?????
Сето ова горе е или точно или не знам да ја играм :icon_mrgr:
Ме бендиса што на крај сам си одговори :D[DOUBLEPOST=1501516765][/DOUBLEPOST]
Друштво има некое чаре за контроливе да се мењаат, во играта таа опција не функционира, кај инсталацијава како што е кај пес не најдов...

Имам објаснувано на претходните фифи. Функционира на принцип swap. Значи ги заменуваш дур не си ги направиш како што ти одговараат.

Ме бендиса што на крај сам си одговори :D[DOUBLEPOST=1501516765][/DOUBLEPOST]
Имам објаснувано на претходните фифи. Функционира на принцип swap. Значи ги заменуваш дур не си ги направиш како што ти одговараат.
Да, ја открив финтата сепак фала... Долгогодишен пес играч сум и имам прпблеми со свикнување... Кажи ми трансфери како да наместам има печ нешто?

Да, ја открив финтата сепак фала... Долгогодишен пес играч сум и имам прпблеми со свикнување... Кажи ми трансфери како да наместам има печ нешто?

Бидејки одамна не сум ја пиратизирал искрено не сум многу упатен, ама мислам дека нема со оглед на тоа што трансферите на оригиналот се апдејтоваат во сејф фајловите.
Среќа што воопшто е кракната.

Вие што користите кракирана верзија, дали ви функционира RS на гејмпадот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom