U
Unspecified
Гостин
исто и кај мене.Имам супер фифа14 ако најдам линк ќе ти пратам пп.. Има значи најнови дресови, трансфери...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
исто и кај мене.Имам супер фифа14 ако најдам линк ќе ти пратам пп.. Има значи најнови дресови, трансфери...
не би било лошо и наваму да пратиш.Имам супер фифа14 ако најдам линк ќе ти пратам пп.. Има значи најнови дресови, трансфери...
Добро шо фајл е овој толку шо ми прајт прблем? Ако знајт некој нека ми помогнит, иначе ја имам спуштено од замунда FIFA 15 Ultimate Team Edition [3DM] oд 9.15gb торентот.
Obicno kaj krakot stavaat uste dva foldera edniot e directx drugiot e vcredinst mislam deka ovoj vtoriot go sodrzi toj fajl.msvcr100.dll is a part of Microsoft Visual C++ and is required to run programs developed with Visual C++.
Симнувај ги од тука, во rar форма.
http://www.dll-files.com/fixer/
Во срч го пишуваш dll фајлот, и после идеш manual, download as zip.
Само не знам дали се става во C/windows/system32, или во C/windows/syswow64.
Прегледај го приврзокот 122296
Еве, ова ми излегвит ко ќе пробам да го одзиповам во систем фолдерот.. Прбав и во едниот и другиот истава грешка е, што е знаеш?
Пробав со copy, функционират али немат подобрување... Пак истиот ерор.. Симнав и visual џабе и тоа пак еророт ми го ваѓатДоколку им правиш Unzip или extract во некој од тие фолдери и се појавува тоа горе, пробај на следниов начин. Extract here со десен клик, односно unzip во истиот фолдер каде што се наоѓа зип фајлот. Па после copy или cut на dll фајлот во System32 или SysWOW64. Барем јас вака ги префрлам, доколку ми фали одреден dll фајл.
Или симни Microsoft Visual C++ 2010 или понова верзија.