FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ај некој ако може да ми прати крак во пп за да се игра без origin. Барам по нетов, али нигдека ништо нема. Фала многу

Конечно нешто ново.
Нека додадат и повеќе клубови од балканов, и повеќе историски тимови.

Ја сјебаа фифата со воведувањето на т.н price ranges во ultimate team, го упропастија најпопуларниот мод во играва. Џабе им се сите овие новитети ако тоа не го исправат во 16ката.

Место да ја опраат играта, ти глупости воведуваат.
14ката беше во глобала подобра од 15кава.
На 15кава само течноста на играта ептен ме прима. Голманите несакам да зборувам колку шит се напраени и колку некои анимации воопшто не се погодени во одредена ситуација :)

fsafasfsa.png

Добро шо фајл е овој толку шо ми прајт прблем? Ако знајт некој нека ми помогнит, иначе ја имам спуштено од замунда FIFA 15 Ultimate Team Edition [3DM] oд 9.15gb торентот.

Добро шо фајл е овој толку шо ми прајт прблем? Ако знајт некој нека ми помогнит, иначе ја имам спуштено од замунда FIFA 15 Ultimate Team Edition [3DM] oд 9.15gb торентот.

msvcr100.dll is a part of Microsoft Visual C++ and is required to run programs developed with Visual C++.

Симнувај ги од тука, во rar форма.

http://www.dll-files.com/fixer/

Во срч го пишуваш dll фајлот, и после идеш manual, download as zip.
Само не знам дали се става во C/windows/system32, или во C/windows/syswow64.

msvcr100.dll is a part of Microsoft Visual C++ and is required to run programs developed with Visual C++.

Симнувај ги од тука, во rar форма.

http://www.dll-files.com/fixer/

Во срч го пишуваш dll фајлот, и после идеш manual, download as zip.
Само не знам дали се става во C/windows/system32, или во C/windows/syswow64.
Obicno kaj krakot stavaat uste dva foldera edniot e directx drugiot e vcredinst mislam deka ovoj vtoriot go sodrzi toj fajl.

Obicno kaj krakot stavaat uste dva foldera edniot e directx drugiot e vcredinst mislam deka ovoj vtoriot go sodrzi toj fajl.
fsafasfa.png

Еве, ова ми излегвит ко ќе пробам да го одзиповам во систем фолдерот.. Прбав и во едниот и другиот истава грешка е, што е знаеш?

Прегледај го приврзокот 122296

Еве, ова ми излегвит ко ќе пробам да го одзиповам во систем фолдерот.. Прбав и во едниот и другиот истава грешка е, што е знаеш?

Доколку им правиш Unzip или extract во некој од тие фолдери и се појавува тоа горе, пробај на следниов начин. Extract here со десен клик, односно unzip во истиот фолдер каде што се наоѓа зип фајлот. Па после copy или cut на dll фајлот во System32 или SysWOW64. Барем јас вака ги префрлам, доколку ми фали одреден dll фајл.

Или симни Microsoft Visual C++ 2010 или понова верзија.

Доколку им правиш Unzip или extract во некој од тие фолдери и се појавува тоа горе, пробај на следниов начин. Extract here со десен клик, односно unzip во истиот фолдер каде што се наоѓа зип фајлот. Па после copy или cut на dll фајлот во System32 или SysWOW64. Барем јас вака ги префрлам, доколку ми фали одреден dll фајл.

Или симни Microsoft Visual C++ 2010 или понова верзија.
Пробав со copy, функционират али немат подобрување... Пак истиот ерор.. Симнав и visual џабе и тоа пак еророт ми го ваѓат :toe:

Едит: Средив, сеа проблеми ми прајт оргин ми барат код за активација, како да го средам то?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom