Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne e brat samo na fifa tuku ova e samo na beginer
Само на Фифа![]()
Незнам колку запримети, али освен црвената има и плава стрелкаNe e brat samo na fifa tuku ova e samo na beginer![]()
Pa dobro de ako igras so drugar doma na konzolata a vo settings ti e beginer golmanot e beginerНезнам колку запримети, али освен црвената има и плава стрелка[DOUBLEPOST=1417996137][/DOUBLEPOST]btw кој што има ПС4 а нема фифа нека ме адне со share play може да плешиме дур ми трај триалот ПС+
Ok samo sto koga igras ultimate ne se dve strelki plava i crvena tuku go pisuva imeto na protivnikot i pirlo ne e malce podobar uzveduvac nego broj 1 izveduvac na slobodni vo fifa[DOUBLEPOST=1418045834][/DOUBLEPOST]https://onedrive.live.com/redir?resid=D30B7FC1C271FDAA!111&authkey=!ADgN8w4lFfFxJl0&ithint=video,mp4Јас мислам дека е многу лесно да се постигне гол од слободен, барем мене на ултимејт тим секој втор слободен од 20+ метри ми е гол. Држи L1(копчето за менување играч) наполни го малку повеќе од третата цртичка и немаш промашај. Само ти треба некој играч што има повеќе FreeKickAccuracy, како Пирло на пример.![]()
Тапа.. beginer голманотOk samo sto koga igras ultimate ne se dve strelki plava i crvena tuku go pisuva imeto na protivnikot i pirlo ne e malce podobar uzveduvac nego broj 1 izveduvac na slobodni vo fifa[DOUBLEPOST=1418045834][/DOUBLEPOST]https://onedrive.live.com/redir?resid=D30B7FC1C271FDAA!111&authkey=!ADgN8w4lFfFxJl0&ithint=video,mp4
Mozda neznam ea kako im e namestem u 4 ta divizija online golmanotТапа.. beginer голманот![]()
![]()
И мене најлесни ми се овие, 7/10 ги давам, и тоа и со послаби играчи како Cabaye, Lavezzi.. Од поблиску се потешки, треба да го држиш левиот аналог лево или десно горе, и полниш помалце од пола..Имате среќа што не ми сте блиску, иначе ова ќе ви се дешава
Мислиш на вака?И мене најлесни ми се овие, 7/10 ги давам, и тоа и со послаби играчи како Cabaye, Lavezzi.. Од поблиску се потешки, треба да го држиш левиот аналог лево или десно горе, и полниш помалце од пола..