FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Ај ај.. сеа дека е Буфон па само на фифа така било :D

Ne e brat samo na fifa tuku ova e samo na beginer :)
Незнам колку запримети, али освен црвената има и плава стрелка :)[DOUBLEPOST=1417996137][/DOUBLEPOST]btw кој што има ПС4 а нема фифа нека ме адне со share play може да плешиме дур ми трај триалот ПС+

Незнам колку запримети, али освен црвената има и плава стрелка :)[DOUBLEPOST=1417996137][/DOUBLEPOST]btw кој што има ПС4 а нема фифа нека ме адне со share play може да плешиме дур ми трај триалот ПС+
Pa dobro de ako igras so drugar doma na konzolata a vo settings ti e beginer golmanot e beginer :) ali ok moze i online si go dal sekoja cest ako e taka
Za zal jas ja igram na xbox one pa nemozeme da izigrame

Јас мислам дека е многу лесно да се постигне гол од слободен, барем мене на ултимејт тим секој втор слободен од 20+ метри ми е гол. Држи L1(копчето за менување играч) наполни го малку повеќе од третата цртичка и немаш промашај. Само ти треба некој играч што има повеќе FreeKickAccuracy, како Пирло на пример. :)

Јас мислам дека е многу лесно да се постигне гол од слободен, барем мене на ултимејт тим секој втор слободен од 20+ метри ми е гол. Држи L1(копчето за менување играч) наполни го малку повеќе од третата цртичка и немаш промашај. Само ти треба некој играч што има повеќе FreeKickAccuracy, како Пирло на пример. :)
Ok samo sto koga igras ultimate ne se dve strelki plava i crvena tuku go pisuva imeto na protivnikot i pirlo ne e malce podobar uzveduvac nego broj 1 izveduvac na slobodni vo fifa[DOUBLEPOST=1418045834][/DOUBLEPOST]https://onedrive.live.com/redir?resid=D30B7FC1C271FDAA!111&authkey=!ADgN8w4lFfFxJl0&ithint=video,mp4

Последно уредено:
Момци извинете ако е одговорено, ама крак за PC за фифава има или ке чекаме до јуни ?

Па слободните до некаде се реални, ако нанишаниш убо и ја погодиш јачината на шутот кој било голман не ја фаќа, исто како во живо.

Последно уредено:
Имате среќа што не ми сте блиску, иначе ова ќе ви се дешава :D

И мене најлесни ми се овие, 7/10 ги давам, и тоа и со послаби играчи како Cabaye, Lavezzi.. Од поблиску се потешки, треба да го држиш левиот аналог лево или десно горе, и полниш помалце од пола..

И мене најлесни ми се овие, 7/10 ги давам, и тоа и со послаби играчи како Cabaye, Lavezzi.. Од поблиску се потешки, треба да го држиш левиот аналог лево или десно горе, и полниш помалце од пола..
Мислиш на вака? :D

Другаров се повлече скроз, и живиот ѕид го напраи ALL IN, ама џабе :D
Се скапав смеење после голот за пресврт во 90та :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom