FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
ОК. Пиши ако има. Зошто секогаш со ФИФА вакви проблеми има? Зошто со другите игри не е така? Штом ќе излезе си ја има на торент со се крак. :D
Зашто EA оваа година stepped up their game во однос на енкрипцијата, после Sims 4, системот на протекција им е засилен. Така викаат, а богами и у пракса испадна точно.

Ме нервира во кариера што секогаш се случува нешто нелогично. Еве Хазард во прва сезона потпишува нов договор, и во јануари бара трансфер, бордот одлучува да го продаде и автоматски си го продава штом почне трансфер периодот :mad::mad:
Врати го сејвот малку наназад. Ако не успее тоа стартувај нова кариера.И мене ми се случувало тоа во повеќе различни клубови , посебно на последниве две 13ката и 14ката.На тој начин го решавав проблемот.

^Исто мислам.
Без разлика што тука се шалиме као демек мора да се продадат одредени број на копии. Ако кракот е направен и ако се чека на тоа, онда го пуштаат кракот, му маваш replace и ја играш играта. Не како лани што беше на еден крак судијата само црвени дава, на друг камерата треси (ако можеа да се наречат кракови). Класичен крак според мене е copy-replace, а не како што беше години наназад со сосема 3ти *.exe фајлови се пушташе играта, па и така не чинеше.

^Исто мислам.
Без разлика што тука се шалиме као демек мора да се продадат одредени број на копии. Ако кракот е направен и ако се чека на тоа, онда го пуштаат кракот, му маваш replace и ја играш играта. Не како лани што беше на еден крак судијата само црвени дава, на друг камерата треси (ако можеа да се наречат кракови). Класичен крак според мене е copy-replace, а не како што беше години наназад со сосема 3ти *.exe фајлови се пушташе играта, па и така не чинеше.
Кога ќе видиш, боље ишта него ништа. Али сигурен сум дека ќе најдат некоj workaround и за играва, на толкава бараност, мислам дека нема шанси да остаат несредено. Јас со 14-ка немав проблеми со FLT кракот.

Си доби казнени @HellRaiser
Контролирај се малце, цело време се поставуваш така на темава, не е од сега. Следен испад, црвен картон.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
А малку фалеше да пишам од кај го спуштив кракот,добро е шо ме освестивте навреме.

Дај бе кажи ни, да ја поиграме на ПЦ :confused:

btw со ова серверите овие 2 дена животот си го скратив :D
Ова жими све не е возможно. Добро дали имаат мозок овие идиоти од ЕА. Лаг пука као ненормално, па на крај уште кога ќе видам дека работите што сум ги постигнувал со Виртуал Про не ми ги зачувало као демек network error, ми иди да ја избришам играта и у пм да фатат :facepalm:
Околку играта физиката на шутирањето воопшто не ме бендисува. Многу топки немаат логика, а исто така и голманите. Многу лесно се дава гол. Земаш Роналдо и буквално од кај сакаш се дава гол. Можда гејмплејот е подобрен, али со шутирањево и голманите тотално ја усраа работата. Очекував разлика од демото, а тоа е само минимално подобрено. (n)

Feel the PES in FIFA :D

Сеа се сменија изгледа. Овие ставаат усрани голмани, а Конами прави ЕА потег, и пушта подобра графички верзија за нови конзоли, а ПЦ и старите добиваат иста верзија.

Ме нервира во кариера што секогаш се случува нешто нелогично. Еве Хазард во прва сезона потпишува нов договор, и во јануари бара трансфер, бордот одлучува да го продаде и автоматски си го продава штом почне трансфер периодот :mad::mad:
А како е за трансферите? Кога одиш на search ти дава пак само по азбучен ред или ти ги дава по јачина? :D

И друго... Ти каде си модератор бе? Тука? Во фудбал? Или и тука и таму? :D

А како е за трансферите? Кога одиш на search ти дава пак само по азбучен ред или ти ги дава по јачина? :D

И друго... Ти каде си модератор бе? Тука? Во фудбал? Или и тука и таму? :D
По азбучен.
Не приметив баш уствари зошто го исклучив првиот трансфер период, а во јануари само го купив Ројс место Хазард (и Роналдо ми имаше прифатено понуда ама го одбив на крај :D ), а кај Ројс ми имаше дадено јачина...

Да, по азбучен се, проверено.

По азбучен.
Не приметив баш уствари зошто го исклучив првиот трансфер период, а во јануари само го купив Ројс место Хазард (и Роналдо ми имаше прифатено понуда ама го одбив на крај :D ), а кај Ројс ми имаше дадено јачина...

Да, по азбучен се, проверено.
Глупа работа бе, пак ќе треба по секоја екипа посебно да се проверува. xD

Па на Стеам ја нема ли бе играчишта едни, или не ви се дава пари.

Еј од ова Ориџин нема поголемо срање... Ја имам купено играта пред 3 дена и сеуште не можам да ја играм, прво не сакаше да се логира, ајде тоа се среди некако со судни маки, сега не можам да ја симнам, доаѓа до 82% и се враќа пак до 75%... Читам и на ea.answers.com доста луѓе го имаат овој проблем и сеуште не постои никакво решение...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom