D
Deleted member 70912
Гостин
Дали си сериозен............
Наместив јас и сите други на тастатура, ама не можат да се сменат контролите
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали си сериозен............
Мислам дека не е имплементиран спрејот. Ова на сликата е поради living pitch опцијата. На теренот остануваат траги од секој клизач и слично.Глеајте овде, кога се игра barclays утакмица, при секој слободен удар го има спрејот доле од светско.Значи се ова ми се деси во една утакмица, уште којзнае колку вакви “мали“ изненадувања содржи играва.
https://drive.google.com/file/d/0B8FCJbyVfRPtajhETHE2NkIzSlk/edit?usp=sharing
Можно е. Направив неколку клизачи и немаше трага. Башка ова е некако ептен исправена линија и баш од таму ми досуди слободен удар. Не сме сигурни.Мислам дека не е имплементиран спрејот. Ова на сликата е поради living pitch опцијата. На теренот остануваат траги од секој клизач и слично.
Баш сега ќе видам. Дека прееска кога местеше судијата за слободен кај да биде живиот ѕид баш тоа гледав дали ќе стави, ама немаше ништо. А до 70та минута негде веќе поголемиот дел од теренот ми беше направен лом од траги како таа на сликатаМожно е. Направив неколку клизачи и немаше трага. Башка ова е некако ептен исправена линија и баш од таму ми досуди слободен удар. Не сме сигурни.
Не е до ова брат. Мене ми беше keyboard only. Проблемот е што и да наместиме ние во контролер сетингс, после тоа не се сејфуваат контролите кога ќе отпаузираме.Момци, еве решение за проблемот што неможе да се мењаат контроли, случајно одкрив.
1. Пуштете утакмица, пауза, опции.
2. Идете Gameplay Assistance Settings, тука сменете во Keyboard Only.
![]()
3. Вратете се во Controller Settings, изберете Preset Alternate (за да стрелки да се движите) и проблемот е решен.
![]()
You're welcome.
...
Iмпресиониран од успорените снимки што ги дава после даден гол, утната шанса или слично. Slow motion-от им е толку добар и реален, веќе никогаш нема да угасам. Штета што не го снимив Луиз како дава гол со глава од 10тина метри, slow motion-от изгледаше толку реално небаре гледам пренос.
...
Хаххахахах добарПази што си изјавил пред цел форум, немој после ко по обичај да ми ги гаснеш успорените снимки коа ќе ти брцнам голче од 30 метри со Роналдо![]()
Што е работата барам по други форуми немат решение.
најдовте решение?истово и мене ми го дава, ако најдеш нешто пиши ми пп обавезно
Ќе пробам и ќе пишам за 15 минути.[DOUBLEPOST=1410307896][/DOUBLEPOST]Дап, работи. Но ова е привремено решение бидејки комплетно ги менува копчињата на тастатурата. Кога ќе завршите со играње, кликнете Reset All. Како и да е, добар workaround, фала ти од име на сите, @bojanescu123!Прв пост и да ве усреќам.
Повелете решението за проблемот со контролите, https://www.youtube.com/watch?v=WqOL60aTQDw.
Works like a charm!!!