FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Глеајте овде, кога се игра barclays утакмица, при секој слободен удар го има спрејот доле од светско. :icon_lol: Значи се ова ми се деси во една утакмица, уште којзнае колку вакви “мали“ изненадувања содржи играва.
https://drive.google.com/file/d/0B8FCJbyVfRPtajhETHE2NkIzSlk/edit?usp=sharing
Мислам дека не е имплементиран спрејот. Ова на сликата е поради living pitch опцијата. На теренот остануваат траги од секој клизач и слично.

Мислам дека не е имплементиран спрејот. Ова на сликата е поради living pitch опцијата. На теренот остануваат траги од секој клизач и слично.
Можно е. Направив неколку клизачи и немаше трага. Башка ова е некако ептен исправена линија и баш од таму ми досуди слободен удар. Не сме сигурни.

Можно е. Направив неколку клизачи и немаше трага. Башка ова е некако ептен исправена линија и баш од таму ми досуди слободен удар. Не сме сигурни.
Баш сега ќе видам. Дека прееска кога местеше судијата за слободен кај да биде живиот ѕид баш тоа гледав дали ќе стави, ама немаше ништо. А до 70та минута негде веќе поголемиот дел од теренот ми беше направен лом од траги како таа на сликата :D

Момци, еве решение за проблемот што неможе да се мењаат контроли, случајно одкрив.

1. Пуштете утакмица, пауза, опции.
2. Идете Gameplay Assistance Settings, тука сменете во Keyboard Only.
UYfFhMS.png

3. Вратете се во Controller Settings, изберете Preset Alternate (за да стрелки да се движите) и проблемот е решен.
pNegKm8.png

You're welcome.

Момци, еве решение за проблемот што неможе да се мењаат контроли, случајно одкрив.

1. Пуштете утакмица, пауза, опции.
2. Идете Gameplay Assistance Settings, тука сменете во Keyboard Only.
UYfFhMS.png

3. Вратете се во Controller Settings, изберете Preset Alternate (за да стрелки да се движите) и проблемот е решен.
pNegKm8.png

You're welcome.
Не е до ова брат. Мене ми беше keyboard only. Проблемот е што и да наместиме ние во контролер сетингс, после тоа не се сејфуваат контролите кога ќе отпаузираме.

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Фак ит, ништо од тоа погоре. Ми работеше само 1 half и почна да дупи. Lel EA nice job.

...
Iмпресиониран од успорените снимки што ги дава после даден гол, утната шанса или слично. Slow motion-от им е толку добар и реален, веќе никогаш нема да угасам. Штета што не го снимив Луиз како дава гол со глава од 10тина метри, slow motion-от изгледаше толку реално небаре гледам пренос.
...

Пази што си изјавил пред цел форум, немој после ко по обичај да ми ги гаснеш успорените снимки коа ќе ти брцнам голче од 30 метри со Роналдо :D

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Пази што си изјавил пред цел форум, немој после ко по обичај да ми ги гаснеш успорените снимки коа ќе ти брцнам голче од 30 метри со Роналдо :D
Хаххахахах добар (y)(y)(y)

Играва каква што е моментално, ме густа мучо.
Меси е overpowered на играва. Играв Барса - Наполи, 3 гола со Меси. Што шутна влезе.
Ништо не мењав у опции.

Околу контролите, акнав Logitech F310, alternate controls, сменив RT со RB и нема мука.
Оптимизација одлична. Играва повеќе лизга од ПЕС 2014. Само некако ми се чини многу брза. Не барав да видам дали има да намалам или зголемам брзината.

Инаку, Park The Bus FTW! :pos:

Последно уредено:
Прв пост и да ве усреќам.
Повелете решението за проблемот со контролите, https://www.youtube.com/watch?v=WqOL60aTQDw.
Works like a charm!!!
Ќе пробам и ќе пишам за 15 минути.[DOUBLEPOST=1410307896][/DOUBLEPOST]Дап, работи. Но ова е привремено решение бидејки комплетно ги менува копчињата на тастатурата. Кога ќе завршите со играње, кликнете Reset All. Како и да е, добар workaround, фала ти од име на сите, @bojanescu123!

Последно уредено:
Мене ми сецка со 8 гига рам и радеон 7750 ddr5, а читам дека некои и со послаби карти ја играле без проблем...

Меѓутоа слаб ми е процесорот, intel sandy bridge pentium core g860 (јбг кога го купував бев кнап со пари па немав за некој подобар)...

Некој поискусен да ми каже колку зависи процесорот за самата игра и дали ако купам некој подобар, на пример некој i3 ќе може да ја играм без проблем ?

Фала однапред.

Јас на лап топ на i3 со 4 гига рам и Intel HD 4000 ја играм без сецкање и без проблем на high rendering. Искрено се зачудив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom