FIFA 15

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
На тастатура не може да се смени ко што треба, на џоистик може. Сеа пробуваме со другарче.

За тастатура ми треба. немам џојстик.

Јас после ќе ви помогнам, сега морам да одам :)
Ќе ви ги средам на сите контролите, безразлика тастатура, џестик.

Што е работата барам по други форуми немат решение.

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    576,5 KB · Прегледи: 48
6z7pS.jpg

Ficiani се одјавува, се слушаме вечер :D

Брао, мене со 750кб ми се симнува, а очекувам слична брзина ко твојата.
........

на 32 бит воопшто неможе да се симне од оригин... Пробај најнов фрејмворк да симнеш 4.5.1 па види
Таа верзија ја имам стискам еве втор пат репаир. Да се рестартира ПЦ па ке видиме.

Дај кажете како да сменам контроли за тастатура, ептен е ретардирано ова

За контроли, ќе го почекаме @Martin, се понуди да помогне. За играта:

Ау, ау дечки. Играва е лудило. Изиграв само 1 утакмица, и ќе пишам први импресии и ќе додадам некое видео и слика. Извинете што сликите и видеата се од мобилен телефон но стварно ме мрзеше да користам рекордери и такви глупости.

Значи играта има невиден flow. Толку е подобрена физиката во овој енџин, тоа чудо нешто. Дуелите со играчите се многу појаки, се гледа дека меѓу себе се туркаат и се јадат. Исто така анимациите при клизач или паѓање се многу подобрени и многу е мерачки да ги гледаш кога играчот ќе направи успешен или неуспешен tackle. Мислам дека полн погодок направија оваа година.
Некогаш после фаул се забуткуваат по малце и тоа најверојатно преку emotion system-от влијае на понатамошниот relationship во партијата меѓу двата играчи.

Гледајте каков пенал ми направи, јас таман пробав да шутнам и погледнете внимателно како ме тегне за дрес и притоа јас го утињам шутот паѓајќи :)
https://drive.google.com/file/d/0B8FCJbyVfRPtMUhsYVFBUmRJZzQ/edit?usp=sharing
Внимателно погледнете во видеото: 3D тревата, потоа како мрежата во голот се крева при силен удар и на крај видете колку е добар slow motion-от.

Iмпресиониран од успорените снимки што ги дава после даден гол, утната шанса или слично. Slow motion-от им е толку добар и реален, веќе никогаш нема да угасам. Штета што не го снимив Луиз како дава гол со глава од 10тина метри, slow motion-от изгледаше толку реално небаре гледам пренос.

Погледнете тука како паѓа играчот на финта-шут. Мислам дека ова го немаше во претходната. Како и да е, не се дешава често но ми се сфиѓа бидејќи е реално до некаде.
https://drive.google.com/file/d/0B8FCJbyVfRPtaGFDOWVXMWNheHc/edit?usp=sharing

Глеајте овде, кога се игра barclays утакмица, при секој слободен удар го има спрејот доле од светско. :icon_lol: Значи се ова ми се деси во една утакмица, уште којзнае колку вакви “мали“ изненадувања содржи играва.
https://drive.google.com/file/d/0B8FCJbyVfRPtajhETHE2NkIzSlk/edit?usp=sharing

Сега уште да почекаме од @Martin да постне кратко туторијалче и да ни ги среди контролите, или некој друг ако најде на Google, би било одлично. :)

Се симиња у моментов, предпоставувам server overload чим не ми иде со 6-7 мега у секунда од Origin серверите :) Импресии подоцна.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom