FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Па тоа цело време зборам, ако сакаш да осетиш разлика на FIFA ќе ја играш на новите конзоли или на новите графички дека EA има договор со Nvidia и ATI.

Не разбирам како би функционирало ова. Две игри ќе има за PC? Нели ФИФА со новиот енџин само на xbox one и ps4 ќе ја има.
Кои нови графички?

Не разбирам како би функционирало ова. Две игри ќе има за PC? Нели ФИФА со новиот енџин само на xbox one и ps4 ќе ја има.
Кои нови графички?

За PS и Xbox ќе бидат две, ќе бидат обележани со знакот на конзолата, а за PC разлика ќе се осети само на новите графички кои ќе излезат во ноември.
Исто како што беше со Crysis 3 кога имаше поплаки, прави EA договор со некоја компанија и ич не им чуе дали имаме пари да си ги дозволиме новите графички.
Затоа повеќе копии се продаваат за конзоли кои не трпат голема хардверска промена на кус рок.

За PS и Xbox ќе бидат две, ќе бидат обележани со знакот на конзолата, а за PC разлика ќе се осети само на новите графички кои ќе излезат во ноември.
Исто како што беше со Crysis 3 кога имаше поплаки, прави EA договор со некоја компанија и ич не им чуе дали имаме пари да си ги дозволиме новите графички.
Затоа повеќе копии се продаваат за конзоли кои не трпат голема хардверска промена на кус рок.

Епа затоа КОЈ ГИ ЕБЕ БЕ, PES е тука за нас сиромашните :LOL:

Вакво нешто едноставно не е мозможно. Графичката нема никаква врска со гејмплејот.
Пример јас имам стара а јака графичка. Фифа 13 ја играв на мах, и фифа 14 ќе ја играм исто така.
Тоа не значи дека ако земам нова графичка гејмплејот ќе ми се смене :)
Е сега за конзолите е сосема друга приказната, а јас тоа го велам "нова игра".
И тука не треба да се лутат ПС3 корисниците. Прост пример: Фифа 13 на ПС3 и ПС2 не е иста.

Листа на национални тимови - Wales NEW
Се претегнале :facepalm: Една нова репрезентација додале во однос на лани. Во година на светско првенство .

Ја ставиле шкотска 3та дивизија ради Ренџерс :facepalm:

А нема Турска Лига . За тие Ш лигите како Саудиска Арабија у Јужна Африка ми е јасно зошто ги ставаат, ама дај бе европски лиги од кои секоја година има тимови во Европа напрајте ги да му се невиди.

Ми фалат "картонските" навивачи :(

Го пробав демото. Има мали подобрувања од минатата верзија а целиот гејмплеј на менито е како Windows 8, што не ми се свиѓа баш, но некако е попрегледно од минатата верзија.

Баш вчера некои видеа гледав, има доста промени во career модот.

До мене е или треба цело време кога ја стартуваш играта да си ги местиш контролите и да почињаш ново со ФУТ тимот?
Јас не најдов опција да се сејвне нешто :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom