FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој може да ми прати некој добар крак за играва?? По грешка ми се избриша и сега неможам да го средам секој натпревар има лесни црвени картони.

Зошто ми лагира? ...претходно пред да го форматирам компјутерот ја имав инсталирано и си ја играв без нималку лаг, сега незнам што се случува али многу ме нервира кога ми лага, некое чаре некој?

Булшит ми е играва. На be a pro прва сезона на позајмица сум во МК Донс (3 лига) и добивам повик за репрезентација (Англија), абе уостај. Разликата помеѓу professional и world class е небо земја. На професионал само ние напагаме не можат топка да ни земат, а на ворлд клас не можеш да земеш топка, на legendary не се ни осмелувам да играм.

Друга работа, бидејќи играчот ми е сеуште бот 74/5 и лошо води топка кога ќе поминам играч во близина на противничкиот шеснаесетник и дека топката е нешто понапред од мене пред да ја стигнам и да шутнам веќе во чиста позиција од 13-14 метри стално ми се убацува некој од моја кој бил во офсајд и ја сере цела гол шанса. Истото ми се дешава и кога влагам од лево или десно на шут ала Робен. Плус кога барам пас често знае некој да улета од моја и да ми ја собере пред нозе.:facepalm:

Дека играм 10-ка, а понекогаш и средина ме става дуели во средина добивам прилично лесно кога играм на профешнл ама пак затоа на ворлд клас не можам топка да земам. Цела сезона ја истерав скоро на ворлд клас со МК Донс, дадов 25 гола 8 асистенции и околу 30 креирани шанси ама не е тоа тоа цела утакмица само бркаш ти и на контри играш. Плус никој нема шутеви на гол по 2-3 максимум на натпревар они само вртат околу гол и ништо не прават, а ние на контри пукаме само ретко се дешава да притискаме во нивна половина макар и со последниот сме ирале.

Додека пак на 13-кава требаше да поминат неколку сезони пред да добијам повик за репрезентација и поинтиресен ми беше гејмплејот освен тоа што не можеш да побараш замена и при повреда продолжуваш да играш со цел тим нема друга маана. Ја инсталирав 14 да видам дали ќе ми работи ама се се мислам да си продужам со 13 и така си го чувам сејвот.

Na rezultat 1-1 me vadi vo 85' min i kraj na utakmicata sto da vidam izgubile 5-1.

#reJalno.

Ако ја има некој оргинал ова 14ката нека ми пиши ПП, плис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom