FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто претходниве ПЕС серии беа тотално срање затоа прашувам за ФИФА зошто претходно ретко ја играв, сега ја симнувам па утре ќе кажам импресии, вашите какви се?

Брат јас ПЕС немам играно последниве години, ФИФА си играм, топ ми е, 15-кава мора да биде добра, имаш тема и за неа :) најубаво сам ќе си видиш утре :D

Брат јас ПЕС немам играно последниве години, ФИФА си играм, топ ми е, 15-кава мора да биде добра, имаш тема и за неа :) најубаво сам ќе си видиш утре :D
Ставена е да се симнува, пошто како што реков доста серии немам изиграно, како е manager mode-от, играш?

Ставена е да се симнува, пошто како што реков доста серии немам изиграно, како е manager mode-от, играш?

Супер е, тоа е и најинтересно за мене, се и сешто можеш да правиш, трансфери, формации, тактики итн..:)

Јас прашав за трансферите тие види ги за шо почнаја да дискутират.
Ц ц ц

:D

Од ко ќе заврши преодниот рок ќе се апдејтират трансферите ?
Да , ако имаш оринал, директно да направиш update squads.Уствари со оргиналот можеш у секое време да апдејтираш , мислам дека у real time ги прават и EA трансферите.
Или да чекаш modingway пач некаде почетокот на септември .

Да , ако имаш оринал, директно да направиш update squads.Уствари со оргиналот можеш у секое време да апдејтираш , мислам дека у real time ги прават и EA трансферите..
Точно

Играта ако планираш да ја играш на тастатура, подобро не ни ја симнувај. Едноставно МОРАШ на џестик :)

Да , ако имаш оринал, директно да направиш update squads.Уствари со оргиналот можеш у секое време да апдејтираш , мислам дека у real time ги прават и EA трансферите.
Или да чекаш modingway пач некаде почетокот на септември .
Не бе не ги прај во real time (барем не кај мене). Ај ќе пробам јас да ги апдејтирам, ама не ми се верва.

има веќе moddingway пач со новите трансфери прогуглајте малку

После првата утакмица и синојќа и сега слика почна да се тресе, зошто?

Sent from my iPhone using Tapatalk

sfafasfa.png
Ја инсталирав и ова ми излага и не ми се уклучвит играва, чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom