FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, кога тогаш ќе излези. Со овие новите заштити само го одлагаат неизбежното.

Само се надевам дека за брзо ќе успеат од SKIDROW да ја кракнат. Памтам за Assassin's Creed II чекав два месеци откако излезе оргиналот, поради новото DRM на Ubisoft.

Ја купив пошто мислам дека нема да има крак :(
ЕА веќе се многу напред.
Лани истото беше со мултиплеерот. Ја играв кракнатата верзија со надеж дека ке има мултиплеер како фифа 11. Еве до ден денес нема такво нешто. Од тоа тргнав дека со кракот ќе биде нешто слично. Тешки нека излези и утре, да си ја поиграте и да видете што е реалност во буквална смисла на зборот.
Еве CS:GO сеуште не е кракната, а помина подолг период од кога е излезена. Башка тоа и да ја кракнат по 2 месеци, доколку сега не ја купев, тогаш сосема полуден ќе бев :D

Ако може да ми кажиш како да ја купам и јас ? :unsure:
Ќе ти ќажам по пп.

Ај со здравје да си ја служам.
30 евра ме кошташе :)
Прегледај го приврзокот 49850
--- надополнето: 28 септември 2012 во 21:04 ---
Кој ќе чека 1 саат :confused:

Со убаво да си ја играш, многу победи/поени/титули! Се надевам ќе успееме да се поврземе за да изиграме некоја утакмица... Ако знаеш како, пиши да пробаме викендов..

ЕА веќе се многу напред.
Лани истото беше со мултиплеерот. Ја играв кракнатата верзија со надеж дека ке има мултиплеер како фифа 11. Еве до ден денес нема такво нешто. Од тоа тргнав дека со кракот ќе биде нешто слично. Тешки нека излези и утре, да си ја поиграте и да видете што е реалност во буквална смисла на зборот.
Еве CS:GO сеуште не е кракната, а помина подолг период од кога е излезена. Башка тоа и да ја кракнат по 2 месеци, доколку сега не ја купев, тогаш сосема полуден ќе бев :D

Ќе ти ќажам по пп.

Честито нека ти е, и со здравје да си играш.
Па остави некоја импресија некој јак момент...и тимот на Манчестер Јунајтед ако не ти е тешко со овералите. :D

Еве како да ја инсталирате фифа 2013 и плус го имате да го симнете кракот кај видеото со линк 100 % работи ако има некој проблем некој нема ми пише по пп и ќе му помогнам :)

Еве како да ја инсталирате фифа 2013 и плус го имате да го симнете кракот кај видеото со линк 100 % работи ако има некој проблем некој нема ми пише по пп и ќе му помогнам :)
ок ова е за кракот а играта од било кој торент? :)

Заникаде.. ФИФА 13-ка не ми се допаѓа никако :facepalm: .. ФИФА 2007 и ФИФА 2006 се најдобрите изданија на ФИФА на сите времиња, ова што излегува последниве 2 години е чиста глупост... Во никој случај немам намера да ја симнам ФИФА 13, па ни демото и ќе останам да си ја играм играта која ме натера да играм ФИФА, а тоа е ФИФА 2007..

Благодарам на разбирањето :)

Ова е демото како што гледам, или во грешка сум? Ај појасни, ако може.

да :) само 2-3 торенти се за фифа 13
--- надополнето: 29 септември 2012 во 09:09 ---
Имам торент од фифа 13 кој сака бујрум по пп ќе му пратам со крак и ред др работи :)
и ова као ти успеа да направиш крак?

ЕА веќе се многу напред.
.

Со здравје да се служиш. :)

Да можев и јас досега ќе ја купев. Само картичка да имав...

The pains of being sixteen... :confused:

Честито нека ти е, и со здравје да си играш.
Па остави некоја импресија некој јак момент...и тимот на Манчестер Јунајтед ако не ти е тешко со овералите. :D
Фала :)
Вчера после таа еуфорија ќе го натрупав форумов со скрин шотови, али ради колегијалност не го направив тоа :D

ФИФА 13 ја има во Југотон за ПЦ цената е 2990 :)
Значи паk дојде по мое. Скоро дупло поскапа. Мене играта ме чинеше точно 2000ден. Од кои 2.5 евра ми останаа на мани букер акаунтот, значи минус тие иде 1850ден. :)
Не се залетувајте по ЦД-то, ако имате пари na CC ќе ви помогнам да си ја купите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom