FIFA 13

Член од
13 јули 2009
Мислења
534
Поени од реакции
243
Како демото работеше на ХР а на оригин пишува дека играва бара виста или седмицца? Грешка е на оригин или играва стварно нема да подржува ХР?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Како демото работеше на ХР а на оригин пишува дека играва бара виста или седмицца? Грешка е на оригин или играва стварно нема да подржува ХР?
Грешка им е изгледа.
Јас сегде кај што видов ова се бара:
Celeron E1200 Dual-Core 1.6GHz
Athlon 64 X2 Dual Core 3600+

GeForce 8400 Series
Radeon 9550

1 GB

Win Xp 32

DX 9

6.5 GB
Ова е минималната конфигурација, така да рачунај си дали можеш да играш :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ништо, тешко да излезит оваја, туку дајте некој мод за 12ва со трансвериве ако имат.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ништо, тешко да излезит оваја, туку дајте некој мод за 12ва со трансвериве ако имат.
Модот е ако 12ката си ја купил да напраиш апдејт на трансферите и толку :D

Абе.. и така играва смеам на 5 пц-а да ја инсталирам, сака некој? :sneaky: (се зезам!)

Иначе да зборнам за играва после цел ден играње.
Во фифа 14 сварно незнам што би правеле во играта кога во 13кава буквално има СЕ. Изледа сега наредна фифа ќе треба да очекуваме 2020година :)
Единствената моја замерка е што има многу рандом фаци(иако ова воопшто не ми смета, битен е гејмплејот) и што нема во сетинзите опција за рандом стадион, рандом време и шарка на терен.
Исто така ја нема опцијата која на пес многу ме бендиса, а тоа е после секој изигран меч да има опција за одма да бираш нов тим и почнеш со игра, да не мора повторно од менито да стартоваш.
Се на се одлична игра, многу работи се поправени од 12ката како на пример тоа што голманот не моежеше на 12ката да ја испуца топката убаво напред, сега може. Кога топката ќе излези во аут сега многу ретко играчите грешат при земањето така што играта добива на течност, итото е и со фаулите. На оваа фифа многу тешко се зема топка, а доста лесно се дрибла, но затоа и прилично тешко голови се дава.

Има многу за кажување, али доста е :)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157

Абе.. и така играва смеам на 5 пц-а да ја инсталирам, сака некој? :sneaky: (се зезам!)

Во фифа 14 сварно незнам што би правеле во играта кога во 13кава буквално има СЕ. Изледа сега наредна фифа ќе треба да очекуваме 2020година :)
Единствената моја замерка е што има многу рандом фаци(иако ова воопшто не ми смета, битен е гејмплејот) и што нема во сетинзите опција за рандом стадион, рандом време и шарка на терен.
Исто така ја нема опцијата која на пес многу ме бендиса, а тоа е после секој изигран меч да има опција за одма да бираш нов тим и почнеш со игра, да не мора повторно од менито да стартоваш.
Се на се одлична игра, многу работи се поправени од 12ката како на пример тоа што голманот не моежеше на 12ката да ја испуца топката убаво напред, сега може. Кога топката ќе излези во аут сега многу ретко играчите грешат при земањето така што играта добива на течност, итото е и со фаулите. На оваа фифа многу тешко се зема топка, а доста лесно се дрибла, но затоа и прилично тешко голови се дава.

Колку само едвај чекам да ја играм играта лелеее :D Ајде Скидроу брзаааај :D

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Колку само едвај чекам да ја играм играта лелеее :D Ајде Скидроу брзаааај :D
лелеле и јассс поготово ми се допадна делот со дриблање :) Голем лакомџија сум ама еден на еден да го дупчам ми е најјако :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
лелеле и јассс поготово ми се допадна делот со дриблање :) Голем лакомџија сум ама еден на еден да го дупчам ми е најјако :)
Со тастатура/маус играше или со џојстик?

Видов на демото дека упростено е дриблањето без џојстик, ама пак не можев да се навикнам...

Член од
1 октомври 2011
Мислења
828
Поени од реакции
785
Со тастатура/маус играше или со џојстик?

Видов на демото дека упростено е дриблањето без џојстик, ама пак не можев да се навикнам...
Да да и јас тоа забележав ама преферирам со тастатура.

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162

Најмногу работи кои фалат се: Of-ball control и teammate control.

Член од
17 септември 2012
Мислења
896
Поени од реакции
515
Зошто на демото не можам да изиграм цела утакмица? Секогаш околу 60-та минута сама ми се исклучува играта. :confused:

Член од
7 јули 2012
Мислења
42
Поени од реакции
26
Зошто на демото не можам да изиграм цела утакмица? Секогаш околу 60-та минута сама ми се исклучува играта. :confused:
И мене ми се усклучува а затоа што кракот не е целосен а целосниот крак го нема за DOWNLOAD затоааа.......:cautious::cautious:

tha CaspeR

NV.mk
Член од
1 мај 2006
Мислења
1.508
Поени од реакции
162
ФИФА13 КРАКИРАНАТА ВЕРЗИЈА, КОНЕЧНО ОФИЦИЈАЛНО ИЗЛЕЗЕ! Следете ги овие чекори за да ја превземете ФИФА13:

1.Спуштете ја ФИФА13 од тука http://skidrowcrack.com/fifa-13-full-unlocked-origin/

2.Одзипирајте ги фајловите што се во играта

3.Ставете ги во фолдерот кај што сакате да ви биде инсталирана играта

4.Играта мора да биде инсталирана во C/Program Files/EA Sports/FIFA13/(во кој сакате фолдер...)

5.„Skidrow Крак“ не е сеуште излезен, па ќе мора да почекате малку(го контактиравме SKIDROW, и добивме информација дека БИ ТРЕБАЛО и МОЖНО е, кракот да биде завршен до 4ти или 5ти. Ако не е до тогаш, ќе го контактираме повторно и ќе ве известиме. Кракот ќе го поставиме на странава, и ќе МОЖЕТЕ ДА ЈА ИГРАТЕ ФИФА13 КОНЕЧНО! Ви благодариме на поддржката, и трпението :)

Kajgana Shop

На врв Bottom