Да не знаеш цена за ПС3?ФИФА 13 ја има во Југотон за ПЦ цената е 2990
Грешка им е изгледа.Како демото работеше на ХР а на оригин пишува дека играва бара виста или седмицца? Грешка е на оригин или играва стварно нема да подржува ХР?
Nad 3000.Да не знаеш цена за ПС3?
Модот е ако 12ката си ја купил да напраиш апдејт на трансферите и толкуНишто, тешко да излезит оваја, туку дајте некој мод за 12ва со трансвериве ако имат.
Колку само едвај чекам да ја играм играта лелеее Ајде Скидроу брзаааајМодот е ако 12ката си ја купил да напраиш апдејт на трансферите и толку
Абе.. и така играва смеам на 5 пц-а да ја инсталирам, сака некој? (се зезам!)
Иначе да зборнам за играва после цел ден играње.
Во фифа 14 сварно незнам што би правеле во играта кога во 13кава буквално има СЕ. Изледа сега наредна фифа ќе треба да очекуваме 2020година
Единствената моја замерка е што има многу рандом фаци(иако ова воопшто не ми смета, битен е гејмплејот) и што нема во сетинзите опција за рандом стадион, рандом време и шарка на терен.
Исто така ја нема опцијата која на пес многу ме бендиса, а тоа е после секој изигран меч да има опција за одма да бираш нов тим и почнеш со игра, да не мора повторно од менито да стартоваш.
Се на се одлична игра, многу работи се поправени од 12ката како на пример тоа што голманот не моежеше на 12ката да ја испуца топката убаво напред, сега може. Кога топката ќе излези во аут сега многу ретко играчите грешат при земањето така што играта добива на течност, итото е и со фаулите. На оваа фифа многу тешко се зема топка, а доста лесно се дрибла, но затоа и прилично тешко голови се дава.
Има многу за кажување, али доста е
лелеле и јассс поготово ми се допадна делот со дриблање Голем лакомџија сум ама еден на еден да го дупчам ми е најјакоКолку само едвај чекам да ја играм играта лелеее Ајде Скидроу брзаааај
Со тастатура/маус играше или со џојстик?лелеле и јассс поготово ми се допадна делот со дриблање Голем лакомџија сум ама еден на еден да го дупчам ми е најјако
Да да и јас тоа забележав ама преферирам со тастатура.Со тастатура/маус играше или со џојстик?
Видов на демото дека упростено е дриблањето без џојстик, ама пак не можев да се навикнам...
Најмногу работи кои фалат се: Of-ball control и teammate control.Модот е ако 12ката си ја купил да напраиш апдејт на трансферите и толку
Абе.. и така играва смеам на 5 пц-а да ја инсталирам, сака некој? (се зезам!)
Иначе да зборнам за играва после цел ден играње.
Во фифа 14 сварно незнам што би правеле во играта кога во 13кава буквално има СЕ. Изледа сега наредна фифа ќе треба да очекуваме 2020година
Единствената моја замерка е што има многу рандом фаци(иако ова воопшто не ми смета, битен е гејмплејот) и што нема во сетинзите опција за рандом стадион, рандом време и шарка на терен.
Исто така ја нема опцијата која на пес многу ме бендиса, а тоа е после секој изигран меч да има опција за одма да бираш нов тим и почнеш со игра, да не мора повторно од менито да стартоваш.
Се на се одлична игра, многу работи се поправени од 12ката како на пример тоа што голманот не моежеше на 12ката да ја испуца топката убаво напред, сега може. Кога топката ќе излези во аут сега многу ретко играчите грешат при земањето така што играта добива на течност, итото е и со фаулите. На оваа фифа многу тешко се зема топка, а доста лесно се дрибла, но затоа и прилично тешко голови се дава.
Има многу за кажување, али доста е
И мене ми се усклучува а затоа што кракот не е целосен а целосниот крак го нема за DOWNLOAD затоааа.......Зошто на демото не можам да изиграм цела утакмица? Секогаш околу 60-та минута сама ми се исклучува играта.
ФИФА13 КРАКИРАНАТА ВЕРЗИЈА, КОНЕЧНО ОФИЦИЈАЛНО ИЗЛЕЗЕ! Следете ги овие чекори за да ја превземете ФИФА13:
1.Спуштете ја ФИФА13 од тука http://skidrowcrack.com/fifa-13-full-unlocked-origin/
2.Одзипирајте ги фајловите што се во играта
3.Ставете ги во фолдерот кај што сакате да ви биде инсталирана играта
4.Играта мора да биде инсталирана во C/Program Files/EA Sports/FIFA13/(во кој сакате фолдер...)
5.„Skidrow Крак“ не е сеуште излезен, па ќе мора да почекате малку(го контактиравме SKIDROW, и добивме информација дека БИ ТРЕБАЛО и МОЖНО е, кракот да биде завршен до 4ти или 5ти. Ако не е до тогаш, ќе го контактираме повторно и ќе ве известиме. Кракот ќе го поставиме на странава, и ќе МОЖЕТЕ ДА ЈА ИГРАТЕ ФИФА13 КОНЕЧНО! Ви благодариме на поддржката, и трпението