- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
![](https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/285643_359865550769803_538658011_n.jpg)
93, PSG, Left Winger.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
34 евреиAe ako ima nekoj link od kaj moze da se kupi key za ULTIMATE FIFA 13? Fala odnapred ako treba i od pozadi![]()
Sigurna li e ovaa strana? Nemoj da doniram 34 evra na nekoj talibanec...
ЕЕЕЕ вакви копилиња како ме нервираат.. не можеш асална утакмица да изиграш.ЦЦЦ !!! Сеа си играм на Хбох-от Ултимејт тим и 3та лига сум си и ми фали 1 бод за во втора , а има уште една утакмица ... И само што ја почнувам последната утакмица типот си ја гаси играта на 0-0 и на мене не ми дава ни еден бод и си останувам со 11 бода и не влегов во втораЌе зеам ќе и се жалам на ЕА у курац!!!
Од таму ја купив фифа 12, и сега фифа 13Sigurna li e ovaa strana? Nemoj da doniram 34 evra na nekoj talibanec...
Само за амерички пазарНа амазон ко што гледам сеуште е 20 евра.
Фејк адреса ставаш и готово, иам купено доста игри вака. Со SQRLUVIO паѓа на $23.99Само за амерички пазар
Мора да си од US, за offer-от да го напраиш.
Да се вратиш неколку страни назад и да го најдеш одговорот на твоето прашање. Дури мислам и дека повеќе пати ќе го најдеш.Ми јавува ерор "origin is not installed, please reinstall origin" што е ова, шо треба д анаправам за да ми ја пушти играта?
Епа чим функционира таа фора и јас во иднина ќе правам такаФејк адреса ставаш и готово, иам купено доста игри вака. Со SQRLUVIO паѓа на $23.99