FIFA 13

• Креатор на темата Креатор на темата Black Knight
  • Време на започнување Време на започнување
285643_359865550769803_538658011_n.jpg

93, PSG, Left Winger. :D

ЦЦЦ !!! Сеа си играм на Хбох-от Ултимејт тим и 3та лига сум си и ми фали 1 бод за во втора , а има уште една утакмица ... И само што ја почнувам последната утакмица типот си ја гаси играта на 0-0 и на мене не ми дава ни еден бод и си останувам со 11 бода и не влегов во втора (n) Ќе зеам ќе и се жалам на ЕА у курац!!!

Кој ке ми помогне ја симнав верзијата Reloaded и направив се како што пишуваше таму...И одам на играта да ја вкучам ни ми отвара ништо... што е проблемот ? :(

ЦЦЦ !!! Сеа си играм на Хбох-от Ултимејт тим и 3та лига сум си и ми фали 1 бод за во втора , а има уште една утакмица ... И само што ја почнувам последната утакмица типот си ја гаси играта на 0-0 и на мене не ми дава ни еден бод и си останувам со 11 бода и не влегов во втора (n) Ќе зеам ќе и се жалам на ЕА у курац!!!

ЕЕЕЕ вакви копилиња како ме нервираат.. не можеш асална утакмица да изиграш.
А им дадеш 2 гола, одма се исклучуваат. Лузери (n)
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 18:43 ---
Sigurna li e ovaa strana? Nemoj da doniram 34 evra na nekoj talibanec...
Од таму ја купив фифа 12, и сега фифа 13 :)

На амазон ко што гледам сеуште е 20 евра.

285643_359865550769803_538658011_n.jpg

86, Bayern, ST. :D

Инаку сега играв против кокошките, во 90+, при резултат 0-0, од средината понапред фаул за нив, овој набацува и со ножички ми даваат гол. FML.
Преку куров веќе со вакви голови!

Ништо да ми поминет први колоквиуми и ја купвам играва.Нема филм против комјутер да играш,се здосадува.

Ми јавува ерор "origin is not installed, please reinstall origin" што е ова, шо треба д анаправам за да ми ја пушти играта?

Ми јавува ерор "origin is not installed, please reinstall origin" што е ова, шо треба д анаправам за да ми ја пушти играта?

Да се вратиш неколку страни назад и да го најдеш одговорот на твоето прашање. Дури мислам и дека повеќе пати ќе го најдеш.

Фејк адреса ставаш и готово, иам купено доста игри вака. Со SQRLUVIO паѓа на $23.99

Епа чим функционира таа фора и јас во иднина ќе правам така :)
Намерно од таму не ја купив зошто несакав да донирам 40$ (тогаш толку беше) :D

Сакам да ја симнам играта, од каде е подобро да ја симнам од ThePirateBay или од Zamunda ? Ај ако некој знае нека ми прати линк од торент што нема проблем, по порака ако може.
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 20:15 ---
Македонската репрезентација мислам дека ја нема во ФИФА 13 или се лажам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom