FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Aрсен, ако мислиш на југотон воопшто не им се разумни цените. Барем знам дека игрите за ПС3 им се прескапи, а за ПЦ можеби се поевтини но не ме фаќај за збор.

Не сум фан на спортски игри, а последна играна фифа ми била 2005та, али ја пратам темава редовно пошто гледам дека поголемиот дел корисници пишуваат дека стварно била сменета (кон подобро) 11кава. Затоа еден брз одговор: вреди да се симне и да се игра играва или не?
PS: откога ја пробав PES 6 станав нејзин фан, али и нејзините следни верзии беа големо ѓубре, па споредете со тоа што го мислам.
PPS: FIFA 98 THE BEST EVER! :salut: (not kidding)

Aко нешто забележав последниве недели, тоа е дека ако си ПЕС фан нема шанси да ти се допадне Фифа и обратно ...

Одлична е играва, ама стварно ме нервира тоа што многу често играчот "одбива" да шутне. И да стиснам спејс по сто пати, пак нејќе да шутира, многу често ми се случува ова. Еден другар ми кажа дека најверојатно е до тастатурата и сетинзите, знае некој да помогне?

90749820.jpg

Кој кур го сака?
Некој да имал ист проблем, па да го решил?

Kaj se smenuva toa manual poso nekoj mi ima cepkano usrano mi e sve....nekat da se pomrdnat igracive...strelkite ne rabotat, raboti samo so desnite komandi

Creation Centre на страната на ЕА е одличен, мало појаснување, преку него можеш да креираш играчи и тимови и ги споделиш со другите да ги симнуваат и ти сам да си го симнеш и користиш во играта. Веќе 3 саата креирам играчи. :vozbud:

--- надополнето ---

Kaj se smenuva toa manual poso nekoj mi ima cepkano usrano mi e sve....nekat da se pomrdnat igracive...strelkite ne rabotat, raboti samo so desnite komandi

Во Game Settings мислам, не сум сигурен, пробај.

На кое се дава фора и на кое се прај финти? Озбилно, прв пат играм Фифа од 2004 наваму. :)

Да, иначе, за Југотон мислев. Не знам за цените, последниот пут коа бев (пред едно 1-2 години), беа 1000-ish колку што се сеќавам. А ова време не сум проверил па да знам. Можда винедов ќе идам да видам што-како, па ќе ве известам, некој ако исто сака да го купи оригиналот. Фората е онлајн да се игра, иначе шо е добра, добра е, ама не е целосна без онлајн моуд. Затоа некој ако најде крак (што работи 100%) нека пише тука под итно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom