FIFA 11

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
ако може некој да ми помогне околу проблемов..
Иам процесор AMD Athlon 64 x2 4400+ 2.3GHz
графичка Nvidia gt220 1gb
2gb RAM
И играва сепак сецка , ако во текот на играта наместам high Priority тогаш има некакво подобрување но сепак далеку од очекуваното...
Проблемов се појави по преинсталација на оперативниот систем.. win 7
И кај мене се јавуваше истиот проблем при 2.3 GHz , играта знам дека бара минимум 2.4/5 GHz ...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Зошто на некои натпревари по завршувањето ми се укочува играта и морам да ја гасам, а изиграниот натпревар не се снима и морам одново да го играм (што ме иритира страшно) ?

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
ако може некој да ми помогне околу проблемов..
Иам процесор AMD Athlon 64 x2 4400+ 2.3GHz
графичка Nvidia gt220 1gb
2gb RAM
И играва сепак сецка , ако во текот на играта наместам high Priority тогаш има некакво подобрување но сепак далеку од очекуваното...
Проблемов се појави по преинсталација на оперативниот систем.. win 7
Дури сега го гледам постов, па си викам ај ќе одговорам. Значи како што кажа, проблемот е до оперативниот систем. Едноставно бара поголеми ресурси кои што ти и баш ги немаш. Врати си се на XP. Поздрав.

H

HoT IcE

Гостин
Дечки, ме мрзи да листам, може некој да ми објасни на кратко како да ја играм преку GameRanger?
Ја играв порано така, ама сум ја заборавил постапката за креирање.
Инсталирав ГР, направив акаунт, и натака како?

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ajde ako ima nekoj zainteresiran za TURNIR EURO 2012 - FIFA 2011 neka pise poso pocnuva utre- da vnesam nekoj i da odigrame -falat uste 2...

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
и на мене ми закочува на моменти фифа 11 и многу ми сецка, пробав на XP и Win 7 исто е, кога го инсталирав CEP печот за неа за да играм со балкански лиги, пошто ги има и скоро сите лиги во свет полоша е за играње, а имам појак компјутер за неа, беспрекорно ми одат фифа 12 и 13 а 11 ми прави проблеми. Барем некој нека ми даде линк од 11-ката ако претходно ја проверил дека е добра.

Член од
2 март 2012
Мислења
7
Поени од реакции
0
Здрваво дечки!
Сакам да ве прашам дали има некој Пач со Македонската Лига, јас барав на Google не не успеав да најдам мислев ако некој знае за таков пач да ми прати линк.
Позз :)

Kajgana Shop

На врв Bottom