FIFA 11

• Креатор на темата Креатор на темата ViktorDi
  • Време на започнување Време на започнување
Aрсен, ако мислиш на југотон воопшто не им се разумни цените. Барем знам дека игрите за ПС3 им се прескапи, а за ПЦ можеби се поевтини но не ме фаќај за збор.

Не сум фан на спортски игри, а последна играна фифа ми била 2005та, али ја пратам темава редовно пошто гледам дека поголемиот дел корисници пишуваат дека стварно била сменета (кон подобро) 11кава. Затоа еден брз одговор: вреди да се симне и да се игра играва или не?
PS: откога ја пробав PES 6 станав нејзин фан, али и нејзините следни верзии беа големо ѓубре, па споредете со тоа што го мислам.
PPS: FIFA 98 THE BEST EVER! :salut: (not kidding)

Aко нешто забележав последниве недели, тоа е дека ако си ПЕС фан нема шанси да ти се допадне Фифа и обратно ...

Одлична е играва, ама стварно ме нервира тоа што многу често играчот "одбива" да шутне. И да стиснам спејс по сто пати, пак нејќе да шутира, многу често ми се случува ова. Еден другар ми кажа дека најверојатно е до тастатурата и сетинзите, знае некој да помогне?

90749820.jpg

Кој кур го сака?
Некој да имал ист проблем, па да го решил?

Kaj se smenuva toa manual poso nekoj mi ima cepkano usrano mi e sve....nekat da se pomrdnat igracive...strelkite ne rabotat, raboti samo so desnite komandi

Creation Centre на страната на ЕА е одличен, мало појаснување, преку него можеш да креираш играчи и тимови и ги споделиш со другите да ги симнуваат и ти сам да си го симнеш и користиш во играта. Веќе 3 саата креирам играчи. :vozbud:

--- надополнето ---

Kaj se smenuva toa manual poso nekoj mi ima cepkano usrano mi e sve....nekat da se pomrdnat igracive...strelkite ne rabotat, raboti samo so desnite komandi

Во Game Settings мислам, не сум сигурен, пробај.

Како да го додадам креираниот играч во играта, или се додава сам?

На кое се дава фора и на кое се прај финти? Озбилно, прв пат играм Фифа од 2004 наваму. :)

Да, иначе, за Југотон мислев. Не знам за цените, последниот пут коа бев (пред едно 1-2 години), беа 1000-ish колку што се сеќавам. А ова време не сум проверил па да знам. Можда винедов ќе идам да видам што-како, па ќе ве известам, некој ако исто сака да го купи оригиналот. Фората е онлајн да се игра, иначе шо е добра, добра е, ама не е целосна без онлајн моуд. Затоа некој ако најде крак (што работи 100%) нека пише тука под итно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom